Еди Редмейн стана чичо по време на Оскарите

14894
Еди Редмейн стана чичо по време на Оскарите
Снимка: Getty Images

Британският актьор Еди Редмейн има още една причина да празнува по време на церемонията за раздаването на наградите „Оскар“. Само два часа преди пристигането си на червения килим той стана чичо.

„На моя брат, който живее в Хонконг, на него и жена му – Джеймс и Ема, им се роди момиченце преди два часа, така че има още един Редмейн на света“, каза Еди при пристигането си на церемонията.

Вижте кой грабна 87-те Оскари

Филмът на мексиканския режисьор Алехандро Иняриту  "Бърдмен" получи и най-очаквания "Оскар" - този за най-добър филм, според Амери...

Актьорът сподели и за вълненията около своето собствено бъдещо бащинство. Двойката обяви през януари щастливата новина, когато коремчето на съпругата му Хана нямаше как да се скрие по време на церемонията по наградите „Златен глобус“.

„Това е толкова вълнуващо и леко ужасяващо в същото време“, сподели актьорът по време на „Оскарите“.

Тази година Редмейн беше номиниран за втори път за „Оскар“ за най-добра главна мъжка роля за филма „Момичето от Дания“. Престижната статуетка обаче отиде при Леонардо ди Каприо за ролята му във филма „Завръщането“. Еди получи „Оскар“ за най-добър актьор миналата година. Тогава той влезе в образа на известния физик Стивън Хокинг в драмата за живота му „Теория на всичко“.

“Имах късмета да съм на прослушване за филм с Леонардо ди Каприо преди 10 години. Прекарах 15 минути в работа с него и това бяха едни от най-вдъхновяващите 15 минути от живота ми. Той е изключителен и заслужава всичко това“, сподели Редмейн след церемонията.

Еди Редмейн с поредното отличие за ролята си на Стивън Хокинг в "Теория на всичко"

Британската звезда Еди Редмейн получи поредното отличие за ролята си на Стивън Хокинг в ТЕОРИЯТА НА ВСИЧКО. Актьорът вече има Златен ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com