Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елизабет Кравец остави короната и замина в чужбина със звезди от "Игри на волята" (СНИМКИ)

13 юни 2024, 13:33 часа

Миналогодишната победителка в конкурса "Мис България" Елизабет Кравец  ще обжалва отнемането на титлата ѝ пред съда. Изглежда обаче преди това Кравец ще се отдаде на ново забавление и за нея предстои нещо вълнуващо. Вчера (12 юни) тя сподели няколко видеа в социалните мрежи, от които стана ясно, че заминава в чужбина в компанията на  участници в риалити формата "Игри на волята".

Още: Последните ще станат първи: Ето как изглежда новата "Мис България" (СНИМКA)

Ново приключение

На кадрите Кравец е заедно със Слави Туджаров от сезон 3, който участва и в четвъртия сезозн на Surviver, танцьорката Мирела Илиева от сезон 4 и Мис България за 2018 Теодора Мудева, която беше част от миналогодишния пети сезон на "Игри на волята".

Снимка: Elizabeth/Instagram, screenshot

Кравец качи видео, на което трите момичета са в страхотно настроение и загатнаха, че "предстоят много яки емоции". "Отиваме на приключение" написаха към друго видео в Instagram.

Снимка: Elizabeth/Instagram, screenshot

Още: Живот като от приказка: Мирела от "Игри на волята" в ново приключение (СНИМКИ)

Носят се слухове, че всички отиват на Филипините, където ще бъдат снимките на новото екстремно шоу "Островът на 100-те гривни". Какво обаче наистина се случва и къде заминава Кравец - дали пътуването ще е по повод екскурзия или причината е свързана с работни ангажименти, предстои да разберем. 

Още: Гаджето на Елизабет Кравец ли е причината да ѝ отнемат титлата "Мис България"? (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес