Емилия показа новата си визия

35353
Емилия показа новата си визия

Истината за Емилия и Коко: жертва ли е на домашно насилие певицата и защо си е оперирала носа? Това ще научите от новия брой на списание ELLE, което представя различното лице на една от най-популярните певици – магнит за най-много слухове.

Половинката на Коко Динев засне лятна фотосесия за списание номер едно в света на модата в Гърция. Емилия изненадала екипа на изданието, появявайки се с набедения за побойник бизнесмен, който лично я докарал, грижел се нищо да не й липсва по време на снимачния ден и коментирал слуховете за проблеми във връзката им с чувство за хумор. През какви перипетии е минала любовта на двамата, как им се отразяват клюките по техен адрес и как се справя Емилия с ролята на фото модел – вижте само в новия брой на ELLE!

Райна в нова гореща фотосесия

Фолк певицата Райна напоследък показва все по-разкрепостено мислене и поведение. Според нейни близки, причината за това е раздялата й с...

По следите на нова мода, която засяга житейската философия на красивите и умни жени, тръгват редакторите, за да разберат какви са причините точно тези представителки на нежния пол да отказват трайно обвързване.

Коментарът на мъжете в броя пък е по повод едно от най-шокиращите произведения на дизайнерската мода – колието с форма на пенис, дело на британската кралица на модата Вивиан Уестууд. Дали е вулгарно в мъжките очи? Прочетете мнението на музиканта и тв водещ Пейо, коафьора Гого и диджей Мартен.

Камелия с гореща фотосесия на плажа

Фолк певицата Камелия също показа снимки от почивката си на морето. Въпреки че феновете й са свикнали на далеч по-провокативни фотосеси...

От новия брой на ELLE ще научите още за актуалните трендове през август, за принтовете за добро настроение, за новата мания да се третират бръчки с ледени инжекции, за летните режими на Гала, Синди Крауфорд и Кайли Миноуг, които доказват, че възрастта не е пречка за идеалната форма, както и защо през август правим най-много секс.

Новият брой на списание номер едно в света на модата е на пазара от 20 юли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com