Емо Каменов разкрива скандална истина от миналото на Бориса в Къртица

78026
Емо Каменов разкрива скандална истина от миналото на Бориса в Къртица

Ориенталските страсти и любовни триъгълници в Къртицата 2 провокираха артистичните таланти на Заселниците, които довечера ще представят първа част от сериала „Картичлааръ”.

Пародийната любовна сага, режисирана от Александър Сано - Косъма, вкарва футболната легенда Киряков в образа на Кармазъ Паша, свръх емоционалната Марина ще играе Мусайбе, ММА героя Жоро става Мухамед, а хубавецът Боби – просто Али.

Емил Русев обяви гладна стачка в Изолатора

Тази седмица в Къртицата 2 предстоят тежки словесни битки за изясняване на отношения, мъжки свади и женски интриги ще поставят на изпит...

Охранителят на звездите - Емил Каменов, разказва шокираща история от миналото на Бориса, на която самия той бил свидетел. Хотелската стая на коя холивудска знаменитост е посетила инкогнито хубавата Бориса и какви реакции ще предизвика тази пикантна история сред участниците в Къртицата 2, ще видите в дейли епозода довечера от 20.30 ч. по TV7.

Довечера предстои и поредната проверка на ловните умения на супергероите, които ще се борят за богато седмично меню или ще се примирят с глада през следващите дни.

Само месец след старта на Къртицата 2, участниците все по-често стават жертва на ограниченото пространство в Базата, което е истинско изпитание за психиката и волята им. Скандалите вече са ежедневие, а девизът на играта „Всеки срещу всеки” е в пълен ход. Грозната женска сцена между Марина и Бориса, докара самотната майка на две деца до нервен срив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com