Еротично заведение травмира Риана

63978
Еротично заведение травмира Риана
Снимка: Getty Images / Guliver

Риана заяви, че е била травмирана от видяното в еротичен бар в Тайланд и заради нейното съобщение в Туитър собственикът на заведението бил арестуван.

Поради което властите на о. Пукет арестуваха Варуню Джормуанг, собственикът на бар Сийзън в гр. Сой Бангла по обвинение, че действал без лиценз. Всъщност ето какво написа на своите 32 млн. приятели в Туитър Риана:"Или не съм била на себе си миналата нощ, или видях как тайландка извади жива птица, две костенурки, ножчета за бръснене, изстрелваше стрелички и топчета за тенис на маса и всичко това чрез своята .....". След като описва, че перата на птицата били почти напълно мокри, Риана продължава да разказва за подвизите на неизвестната тайландска майсторка. Певицата твърди, че останала "травмирана" от видяното.

Целувки на Адел, Риана и Кейти Пери - на търг

Отпечатъци от начервените устни на певиците Адел, Риана и Кейти Пери ще бъдат продадени на онлайн аукцион. Победители в търга ще получ...

След ареста на злощастния собственик на заведението представител на местните власти казал пред АФП, че оттук насетне отношението към съдържанието на шоу програмите ще бъде по-стриктно.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com