Фен ще показва на ZAZ София

3384
Фен ще показва на ZAZ София
Организаторите започват търсенето на най-подходящия френскоговорящ гид

Зала 1 на НДК може и да се окаже тясна за хилядите фенове на френската изпълнителка ZAZ в България, тъй като желаещите за концертна й на 30 май стават все повече.

Билетите за едно от най-очакваните събития от музикалния календар на София стремглаво намаляват, затова до края на седмицата ще бъдат пуснати в продажба допълнително количество пропуски за концерта на втори балкон на залата. Местата за продажба остават същите - мрежата на Ticketstream и билетния център на НДК, предаде БГНЕС.

От днес организаторите ще търсят (в продължение на една седмица) най-подходящия френскоговорящ образ от столицата, който с охота да поеме ролята на гид на пленителната французойка и бандата ѝ по време на престоя им в столицата.

ФСБ Симфони в зала 1 на НДК

На 20 април предстои голям Великденски концерт за софийските почитатели на ФСБ с Пловдивската филхармония и хора на Ансамбъл "Тракия". ...

"Това съвсем не е лека работа", споделиха организаторите. "Човекът, на който възложим задачата, ще трябва не само да познава отлично София, да говори френски и да умее да ги забавлява, но по-важно - ще се налага стриктно да следи за изпълнението на програмата на музикантите – от пристигането им в България, та до тяхното заминаване. Освен това, ще е хубаво да има отговор за почти всеки техен въпрос или желание. Присъствието му на концерта, както и на случващото се в бекстейджа, ще бъде задължително".

Желаещите да се пробват с тази нелека задача ще трябва първо да посетят и харесат страницата на Teren Music в най-голямата социална мрежа Facebook, или сайта им, където ще научат и условията за краткия конкурс.

Има и още изненади за феновете на ZAZ. Организаторите обещават специални покани за събитието, като всички те ще бъдат своевременно обявявани в близките две седмици на сайта им.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес