Future Heroes – едно парти от бъдещето

12243
Future Heroes – едно парти от бъдещето

 

Над 3000 човека избухнаха с тримата чуждестранни гости и качествените български артисти на партито на сезона – Future Heroes, а последващите коментари бяха еднозначни:

"Българската публика е една от най-добрите в света! Амин!" (Umek);

"Невероятна нощ с Metropolis в Sofia Sound Factory! Благодаря от сърце на страхотната българска публика! Вие направихте тази вечер специална и се надявам да се върна скоро!" (Sasha Carassi);

"Това не ми се случва често, но тази публика ме накара да искам да остана зад пулта с часове над обичайното. Изключително!" (Gaiser)

Metropolis и Beck’s за пореден път взривиха тълпата с изключително събитие в Sofia Sound Factory – бъдещ модерен завод, който се превърна във фабрика за добро настроение, висок парти ентусиазъм и качествена музика в най-модерните направления на стиловете техно, тек хаус и минимъл.

3D Mapping беше зрелищно допълнение към естествения индустриален декор, а градусът на настроението беше изключително висок.

Future Heroes: музикална фабрика за бъдеще

Близо декар закрита площ в индустриална зона, огромно хале с две допълнителни специални помещения, модерна вентилация и техническо обор...

Последваха първият сет в България на един от най-ярките представители на неаполското техно течение - Sasha Carassi (Globox, Phobiq), вечният герой от бъдещето – Umek и live-сет на берлинско-детройтското чудо Gaiser от култовия лейбъл MINUS. И тримата артиста превишиха времето си зад пулта и останаха в горещата парти точка Sofia Sound Factory до последно, преди да тръгнат обратно към летището.

Партито обаче продължи и след изгрева на слънцето – в неделния преди-обед лазерите бяха допълнени от бялата светлина на мъглата докато в уютните зали на The Loft звучаха качествените хаус звуци в сетовете на Tony Boogs, Layla Dane, Ясен Петров, DJ Steven,ValEx и Stein.

"Често забравям местата, на които пускам, и почти не помня партитата в момента, в който сляза от пулта. Това, което се случи тази вечер, обаче, ще го помня дълго – рядко се вижда такава енергия и страхотна публика!" – сподели Umek минути след поредното си участие у нас.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com