Гаджето на Рут я заряза?

442451
Гаджето на Рут я заряза?

Участието на Рут Колева в “Къртицата” постави на изпитание любовта й към приятеля й Калоян. Тя претърпя голям удар, след като той вместо да изпълни обещанието си да отиде да я види, замина на море с компания. “Няма как да дойда. Още повече, че ако отида в шоуто, ще ме занимават с глупости”, отряза я той по телефона. Като чу това, Рут изплю камъчето, че Калоян й е бил поставил условие да не остава докрай в шоуто иначе ще я зареже. “Заяви ми, че не би ме изчакал, ако остана докрай”, разказа певицата. Това било първото й голямо разочарование от него.

Докато тя се бори с чувствата си към него, Любо не спира да я ухажва. Певицата обаче се опитва да притъпи любовния трепет у спортиста. Тя многократно му заявява, че е поела ангажимент към Калоян и ни иска да го разочарова. “Не искам да изляза сама от “Къртицата”, повтаря тя.

Константин и Ивайла Бакалова влизат в "Къртицата"

Фолк певецът Константин ще живее в „Къртицата” в продължение на седмица. Дебютът му в приключенското риалити на TV7 е навръ...

Психоложката Ани Владимирова коментира поведението й така: Тя е отгледана от баща си и през цялото време се е борила сама с живота. Иска да покаже, че е научена на почтеност и затова отбягва Любо.

След любовния удар за Рут последва нов – оператор й показа среден пръст. Заради насъбралото се напрежение нервите й не издържаха и тя за почна истерично да крещи. “Това, че ще взема повече пари от него, не му дава право да се държи така”, викна певицата.“И на мен не ми е кеф да седя тук, но аз съм на работа”, продължи да се възмущава тя и настоява да получи извинение. Той обаче отказа да й го даде. Всички участници в шоуто подкрепиха Рут, но най-голямо рамо й даде Деян. След неговата намеса при певицата дойде една от организаторките на предаването. Още не запознала се със случилото се, Деян Донков я нападна словесно. За да се успокои, актьорът й поиска бутилка вино, предаде БЛИЦ.

"Това е певица, която е правила албуми. И аз съм правил разни неща", изтъкна той пред организаторката. След това поиска вино или "каквото там има". Всъщност тъкмо алкохола накара Рут и Деян да се развикат, да използват нецензурни изрази и да хвърлят предмети наляво-надясно.

Рут все пак получи възмездие. От предаването обявиха, че са уволнили оператора. “Трябва да има справедливост, затова го уволнихме” - с тези думи се извини водещият на лайфа Андрей.

Донков стана "Мистър Къртица"

След огромния интерес към конкурса за красота “Мис Къртица 2013” заселниците в Базата спретнаха и “Мистър Къртица&rdq...

Преди 10-тина дни друг асистент в предаването е изгубил работата си за непрофесионално поведение. Заедно с изгонения още в началото на сезона, работещите в "Къртицата", изгубили работата си стават трима.

Колкото до Рут и Деян, които се изявиха с нецензурен език и държание, по договор продуцентите имат пълното право да ги изгонят без никакви обяснения. Решението, обаче, е да се оставят зрителите да гласуват дали певицата и актьорът да останат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com