Гага ще публикува дневниците си

3955
Гага ще публикува дневниците си

Американската поп звезда Лейди Гага смята да публикува своите дневници. Ексцентричната звезда, която предизвика скандал по-рано тази седмица, като пуши канабис на сцената в Амстердам, си води подробни дневници за живота си на път, за да може да ги предаде на децата си след години.

Тя обаче би обмислила да публикува дневниците. "Докато обикаля света, Гага записва всичко в дневника си. Той съдържа нейните мисли, чувства, рисунки, снимки и дори писма между нея и майка й Синтия. Тя пази всички като спомен, така че ако някой ден има деца, те да могат да прочетат всичко за своята майка поп звезда", разкри запознат източник пред британския в. "Дейли Стар".

"Гага казва също така, че един ден може да обмисли възможността да публикува дневниците, когато настъпи подходящият момент", допълни източникът. Но ако звездата реши да публикува дневниците си, това няма да е за пари.

"Тя често говори за това колко забавно би било да публикува дневниците. Но ако го направи, решението няма да се основава на пари, а ще бъде за почитателите. Гага би обмислила да им направи такъв подарък", съобщи източникът.

Гага се появи с бурка в Лондон

Лейди Гага отново накара световните медии да говорят за нея, след като се появи на Седмицата на модата в Лондон, облечена с бурка. 26-...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com