Големият победител в "Игри на волята" - Иван Рълев, с първи думи след триумфа

4929
Големият победител в "Игри на волята" - Иван Рълев, с първи думи след триумфа
Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е големият победител в сезон 5 на "Игри на волята". 26-годишният атлет получи чек за 100 000 лева и попадна в елитния клуб на шампионите. Иван е последният оцелял от първото изцяло мъжко племе в историята на "Игри на волята" - Гладиаторите.

Рълев спечели убедително финала на екстремното риалити и водеше по време на цялата битка. Срещу него на Арената се изправиха компютърният гений Момчил Василев, който завърши втори, и милионерът Мартин Николов - Елвиса, който се класира на трето място. Момчил се състезава с много хъс и успя да настигне Рълев на пъзела, но преднината на зъботехника беше твърдя голяма. В полуфинала на четвърто и пето място се класираха олимпийският медалист Красимир Дунев и бившият футболист Благомир Мастагарков.

Още: Най-сексапилната участничка от ''Игри на волята'' с горещи кадри в мрежата (СНИМКИ)

Снимка: "Игри на волята: България"/Facebook

Първите думи на Иван Рълев след голямата победа

Първото си телевизионно интервю победителят Иван Рълев даде в събота сутрин в предаването "Събуди се". "Беше тежка битка и трудна победа. За мен това е най-голямото ми постижение - да се изправя на Арената срещу толкова силни воини. Преживях три месеца в глад и мизерия и бе трудно да постигна това. Влязох в предаването с тази цел. Горд съм, че го направих. Повярвах в себе си", разказва големият победител.

"Още със стъпването на Арената, в първия ден и всеки следващ след това, си представях, че мога да съм победител. Това и вярата ме крепяха", признава Рълев. "Огромното желание и вярата в себе си ми помогнаха. Трябва да вярваш, че можеш да го направиш. Психиката е важна, защото има моменти, в които можеш да рухнеш чисто психически и да не се справиш в критичните моменти. Народните танци също оказаха влияние. Вчера след финалите се чухме с моя ръководител и му благодарих. Бил съм 14 години при тях и са ми помогнали много относно дисциплината и възпитанието. Първите ми стъпки са били там. Народните танци са изключително тежък спорт, защото не спираш да тропаш като кон два часа. Много е уморително, но така успях да развия лекота и да усещам тялото си по такъв начин.", продължи с откровенията Иван.

Още: Мирела от "Игри на волята" получи уникален подарък за рождения си ден (СНИМКИ)

Снимка: "Игри на волята: България"/Facebook

Купонът за победата

"Снощи беше емоционална вечер и отново преживях победата. Бяхме заедно всички участници в едно заведение. Организирано беше страхотно с торти, фойерверки, изненади, връчване на чек и се почувствах много специален в този момент. Радвам се, че го изпитах с тези хора, с които съм страдал цели три месеца", разказва победителят.

Още: Емоционално: Мария Оряшкова прекрати кариерата си на арената в "Игри на волята" (ВИДЕО)

Запитан как продължава животът извън Арената на шампиона от "Игри на волята", Рълев отговори: "В момента нямам отношения и с двете дами, с които ме свързват. Нямам човек до себе си. Фокусиран съм върху работата си. Не ми остава време, тъй като искам да се раздавам на максимум за човека до мен. Не е моментът да имам сериозни отношения с някой, защото няма да са пълноценни. Взаимоотношенията ни с Денислава започнаха след Игрите. Може би емоцията там беше много силна, което повлия и за кратко на нашите отношения. Приключиха, но останахме приятели. Просто не сме един за друг. Имам доста фенки, но гледам да съм премерен и да отвръщам с уважение към всеки един, който ми пише. Това, че съм станал известен, не би ме променило. Ще си остана същият Иван, който ме познават", обещава победителят.

Снимка: "Игри на волята: България"/Facebook

Най-тежкият момент в предаването

Още: Емануела попиля бившия си: Иска пари от техните и пие по цял ден (СНИМКИ)

"Това беше когато разбрах, че по здравословни причини съм загубил брат си в предаването. Притесних се, защото знам какво е глад и мизерия на Чистилището. Той има огромното желание да влезе в "Игри на волята" All Stars. Пожелавам му го искрено, но аз не знам дали бих могъл. Ако имам такава покана, бих я приел на драго сърце, но липсата ми ще се отрази пагубно на бизнеса ми, с който се занимавам. Емоцията, която получих сега, не смятам, че мога да я изпитам по същия начин и в "Игри на волята" All Stars. Вече съм бил в това нещо, подготвен съм, а и съм шампион. Не смятам, че човек може да спечели два пъти "Игри на волята", споделя в "Събуди се" Иван.

Какво ще прави с печалбата

Снимка: "Игри на волята: България"/Facebook

"Печалбата от 100 000 лв. ще реинвестирам в лабораторията си. Направих я преди да вляза в Игрите, но отворих вратите ѝ два дни след като се завърнах от морето, след финала", коментира още Рълев.

"Емоцията не би могла да бъде изпитана на друго място, освен на Арената на "Игри на волята". Кандидатите за следващите сезони трябва да вярват много в себе си и в качествата си. Да не се подценяват и трябва да бъдеш малко луд", завършва Иван.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com