Григор на 32: Ето кои красавици владееха сърцето му през годините

8030
Григор на 32: Ето кои красавици владееха сърцето му през годините
Снимка: Grigor Dimitrov/Facebook

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, днес празнува своя 32-и рожден ден. Спортните му качества са категорични и затова не е случайно, че упоритостта и талантът му бързо блеснаха на международните тенис състезания. Но неговите успехи не са само на корта.

Гришо е един от сърцеразбивачите сред топ тенисистите и това е съвсем разбираемо. "Бебешката" му физиономия, благ нрав и изваяна спортна физика действат като магнит за красивите жени по цял свят. По случай рождения ден на Гришо решихме да припомним големите любовни завоевания на българския тенисист.

ОЩЕ: Григор на 32: Преследването на голямата мечта продължава

Първата любов на Гришо

Симона Стефанова - така се казва първата голяма любов на Григор Димитров. Двамата са заедно няколко години, но връзката им никога не е била публична. Един от малкото мигове, в които двамата показаха чувствата си публично, бе при победа на Гришо на кортовете в Куинс през 2012 г. Смята се, че връзката им се разпада заради голямото разстояние.

Гришо се гмурка в дълбокото

След като се разделя със Симона, Гришо продължава напред в търсенето на нова любов. Най-логичното се случва и той започва връзка със своя колежка. Но не с коя да е, а със Серина Уилямс. Уилямс е с близо 10 години по-голяма от Григор, но това не пречи на техните отношения. Връзката им е кратка, но остава завинаги като една от най-странните в "любовните анали" на Гришо.

И Гришо не е подминат от Русия

След кратката си връзка със Серина Уилямс, Григор Димитров започва дълга любов с една от най-сексапилните руски тенисистки - Мария Шарапова. Типично по български, всички започнахме да я наричаме "наша Маша" и да се радваме като деца на връзката ѝ с нашия хубавец.

Връзката на Григор Димитров и Мария Шарапова продължи от 2012 до 2015 г., като в последните месеци усилено се говореше, че Маша вече мисли за семейство. А Гришо? Гришо бе на върха на вълната: млад, красив, успешен, какво ти семейство? След като стана ясно, че двамата са се разделили, светът разбра, че не всяка красива любов завършва с щастлив край.

Гришо се оказва фен на котенцата

Малко след раздялата на Гришо с Маша дойде ред на новата какичка в живота на българския тенисист - Никол Шерцингер. Тя е антипод на Мария Шарапова - тъмнокоса, мургава, супер темпераментна. В края на 2015 г. новината, че Шерцингер и Димитров са заедно вече беше официална. Патриотичните сърца отново затупкаха силно. "Николката" бе мокър сън за всички мъже, които са я виждали поне веднъж в клип на "The Pussycat Dolls", а сега - Гришо я прегръща.

Двамата имаха връзка до 2019 г. През 2017 г. Никол дори дойде за първи път в България, като (май) посети родния град на Гришо - Хасково, където местните я чакаха на прасе.

Уви, и тази звездна връзка приключи безславно, разбивайки сърцето на една цяла нация.

Време е за нещо по-младо и по-богато

Григор на 32: Преследването на голямата мечта продължава

Най-добрият български тенисист Григор Димитров празнува рожден ден днес. Първата ни ракета става на 32 години като повече от 26 от тях ...

Следващата изгора на Гришо е Лолита Османова. Тя е първото официално гадже на Димитров, което е по-младо от него. Лолита е дъщеря на руския милиардер Елдар Османов, но успява да закрепи връзката си с българския тенисист едва до съвсем скоро.

Днес Григор Димитров има нова тръпка и тя се казва Мадалина Геня. Млада, красива, отново по-голяма от него, Мадалина подкрепяше Гришо на един от последните турнири, в които, понесен на крилете на любовта, Димитров се опълчи на Новак Джокович, но не успя да го победи. Мадалина е румънка, учила е балет, а в момента развива кариерата си на модел.

Как ще продължи любовният живот на Григор Димитров не знаем, но на следващия му рожден ден ще проверим - дали е още с Мадалина или е с някоя нова бамбина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Почина Юми Кацура - една от най-прочутите японски дизайнерки в света

Димитър Рачков издаде какъв е бюджетът на "Като две капки вода"

Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Панайот Панайотов като Мик Джагър с категорична победа на полуфинала в "Като две капки вода"

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Теодора Духовникова разкри дали дъщерята на Румен Радев - Дарина, е талантлива актриса

Миро с огромно признание към Слави Трифонов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com