X
 
 

Харви Уайнстийн пристига с проходилка за старт на процеса за сексуален тормоз

996 0
Харви Уайнстийн пристига с проходилка за старт на процеса за сексуален тормоз
Снимка: Getty
Опозореният филмов магнат Харви Уайнстийн пристигна за началото на високо следеното дело за сексуални престъпления, като влезе в сградата на съда в Ню Йорк, облечен в тъмен костюм и използвайки проходилка.

Уайнстийн е изправен пред доживотна присъда, ако бъде осъден по обвинение в сексуално посегателство. Това е ключов процес за движението #MeToo, добило популярност след обвиненията срещу някога могъщия холивудски продуцент преди повече от две години.

Харви Уайнстийн ще се сблъска с ново сериозно дело

Бивш полски модел заведе ново дело за сексуално посегателство срещу известния холивудски продуцент Харви Уайнстийн, пише британският ве...

Уайнстийн заяви по-рано, че изтощителният двугодишен период в изолация му е дал възможност да се отдаде на размисъл. Той нарича двугодишната му изолация от обществения живот "изтощителна", но пък плодотворна относно размисли за живота, семейството, и колегите му.

В писмо, изпратено до CNN по имейл преди началото на делото му за изнасилване, Уайнстийн каза: „Последните две години са изтощителни, но ми предоставиха добра възможност за размисъл, в който осъзнах, че бях погълнат от работата си, компанията и стремежа си към успех. Това ме накара да пренебрегна семейството си, приятелите си, и да се държа агресивно с хората около мен. В рехабилитация съм от октомври 2017 г. и участвах в програма с 12 стъпки и медитация. Научих се да се отказвам от нуждата си да контролирам всичко и всички около мен".

67-годишният продуцент - който наскоро претърпя операция на гърба - се надява да възстанови кариерата си, ако бъде признат за невинен.

Попитан за плановете му, ако бъде оправдан, той отговори: "Смятам да се съсредоточа върху децата си, здравето и почивката си".

Харви Уайнстийн ще плаща 25 млн. долара за сексуален тормоз

Опозореният холивудски магнат Харви Уайнстийн постигна споразумение на стойност 25 милиона долара с десетки жени, обвинили го в сексуал...

Уайнстийн е обвинен в престъпни сексуални деяния и изнасилвания, като до момента отрича да има вина.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители