Христо Кърджилов: Никога не съм удрял Радина

46234
Христо Кърджилов: Никога не съм удрял Радина

Бащата на Радина призна, че майката и братът на актрисата са отвратени от поведението на гаджето й Деян Донков, а Кърджилов се чувства не по-малко наранен.

След множество слухове, че Деян Донков малтретира приятелката си Радина Кърджилова, зрителите на "Къртицата" станаха свидетели на физическите разпри между двамата. Актьорът от Народния театър сам призна, че се е случвало да удря шамар на любимата си, когато е "безобразно пияна".

Бащата на Радина иска тя да напусне Деян

По време на живото предаване на "Къртицата" Христо Кърджилов отказа да вземе отношение относно агресивното поведение на Деян Донков спр...

Сега бащата на Радина коментира искрено ситуацията пред "Story": "Абсурд е да приема, че е нормално мъж да посяга на жена. Да, и двамата са остри камъни. Деян познавам от три години, но Радина е моя дъщеря. От дете е с труден характер. В един миг е удивителна, прелестна, в друг вече е различна. Бих казал, че ме е учудвала. Но никога не съм я удрял. Имам теория за подобен тип поведение – удариш ли един път, повториш ли дори, това се превръща в рецидив".

Христо Кърджилов обаче отчита, че явно това е част от връзката на дъщеря му е Деян и вероятно ще продължи да бъде, а той не може да преобразува любовта им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес