И Бен Афлек го отнесе покрай Уейнстейн

11076
И Бен Афлек го отнесе покрай Уейнстейн
Снимка: Getty Images / Guliver

Секс скандалите в Холивуд явно се превръщат в огромен проблем, след като и популярният в цял свят актьор и режисьор Бен Афлек беше обвинен в сексуален тормоз спрямо актрисата Хилари Бъртън, съобщава списание Forbes. Това става малко след като гръмна скандалът "Харви Уейнстейн".

Срещу поведението на Афлек се изказа актрисата Хилари Бъртън, която извади на бял свят стар случай. По думите ѝ Афлек се държал непристойно по време на телевизионно шоу в телевизия TRL през 2003 година. Афлек моментално е признал и е поднесъл извинение на Бъртън в профила си в Twitter.

Всички са знаели за "кастинга на дивана" в Холивуд

На 5 октомври тази година авторитетният The New York Times публикува разследване, че един от най-влиятелните продуценти в Холивуд Харв...

Скандалът "Уейнстейн"

Междувременно 25-годишната манекенка и актриса Кара Делевин също отправи обвинения към филмовия продуцент Харви Уейнстейн, че се е опитал да ѝ посегне сексуално след делова среща за филм, предаде БГНЕС.

В изявлението си супермоделът твърди още, че първоначално е получила "крайно неудобно обаждане" от страна на продуцента, в което той е задавал въпроси за сексуалността ѝ и я предупредил, че ако реши да демонстрира хомосексуалност, то ще трябва да се сбогува с амбициите си да пробие в Холивуд.

"Той ми каза, че ако съм лесбийка или реша да имам публична връзка с жена, то повече никога няма да ми бъде предложена роля на хетеросексуална жена и няма да пробия в Холивуд", споделя отвратената Делевин. По думите ѝ година или две по-късно отново се е сблъскала с Уейнстейн, след като е получила покана за делова среща в лобито на хотел с него и един филмов режисьор.

Харви Уейнстейн обвини брат си за разпалването на секс скандала

Холивудският магнат Харви Уейнстейн, който разпали най-големия от известно време скандал в Холивуд, обвини брат си за случващото се. Сп...

Звездата твърди, че веднага щом тя и продуцентът са останали сами, Уейнстейн е започнал да се хвали как е "създал кариерите" на сума ти актриси, след като е спал с тях. Той е отправил покана и към нея да се качи в хотелската му стая, на която тя първоначално е отказала, но е била разубедена от асистентката му.

"Чувствах се ужасно безпомощна. Беше ужасно", припомня си актрисата, която издава още, че в стаята си Уейнстейн вече е бил поканил друга жена, с която е искал Делевин да се целува "като част от прослушването". Актрисата от "Отряд самоубийци" обаче настояла, че е по-добра в пеенето и след като е изпяла една песен, е пожелала незабавно да си тръгне. Уейнстейн обаче не се е отказал и на вратата все пак се е опитал и самият той да ѝ лепне целувка.

"Беше ми толкова неудобно да говоря ... Не исках да навреди на семейството му. Чувствах се виновна, сякаш съм направил нещо нередно", добави тя в Instagram и обясни как се чувства "облекчена", че е споделила историята си, като призова и други жени и момичета да не си мълчат в случаите на сексуално посегателство.

"Във всяка индустрия и особено в Холивуд, мъжете злоупотребяват със силата си, използвайки страх и се измъкват от стореното безнаказано", каза още Делевин, добавяйки, че всеки, който защитава подобни злоупотреби е "част от проблема".

Секс скандал номер едно в Холивуд - стигна се до развод

Съпругата на известния американски продуцент Харви Уeйнстейн, обвинен в сексуален тормоз, реши да се раздели с него. 41-годишна дизайне...

Харви Уайнстейн беше уволнен от ръководството на студиото, на което е и съосновател и беше напуснат от жена си заради упражняване на сексуален тормоз на работното място в продължение на десетилетия. Това се случи, след като The New York Times публикува задълбочено разследване, в което разкри, че награденият с "Оскар" продуцент е използвал амбициите на младите актриси и им е обещавал солидна кариера в "Холивуд" в замяна на секс услуги. Оказа се, че жертви на сексуален тормоз са били Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли, Розана Аркет и френската актриса Жюдит Годреш. Три жени от филмовата индустрия пък са завели дело срещу Уейнстейн за изнасилване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Глория отговори със СНИМКА на слуховете за раздялата си с младото си гадже

Да се харесаш на всеки: Папи Ханс с емоционални признания за себе си (ВИДЕО)

Забравена на тавана: Продават на търг акустична китара на Джон Ленън (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com