И британката Алис Ръсел на Exit Main Stage

3974
И британката Алис Ръсел на Exit Main Stage

EXIT Festival 2013 започва с Nile Rodgers&Chic на 10 юли и завършва с DJ партитата на Dance Arena-та в утрото на 15 юли!

EXIT R:Evolution започва след часове, а възбудата расте постоянно! Приятната емоция от очакването е на път да „прекипи” заради новите имена, които се качват на Main Stage въртележката!

The Prodigy се присъединяват към EXIT

Знаменития фестивал EXIT преоткрива себе си тази година с феноменална музикална програма и страхотна оферта за билети 4+1. Събери компа...

GBH или Charged GBH са пионерите на хардкор пънка и една от най-добрите банди в този стил, заедно с Exploited и Discharge. Те ще отговарят за експлозивното откриване на Warriors Dance, решение взето от самите The Prodigy.

Alice Russell е една от най-големите великобритански звезди след Amy Winehouse. Тя пише сама музиката си и петте й албума сами говорят за класата й. Последният й албум “To Dust” й донесе световна слава, а сингълът “Heartbreaker” се превърна в тотален хит за кратък период от време.

На 13 юли ще видим локални звезди в съвсем различна светлина. Фронтменът на Atoms for Peace, Thom Yorke, избра Darkwood Dub за тяхна подгряваща банда.

„Честит рожден ден, EXIT Festival!" бяха първите думи на CeeLo Green, който само затвърди титлата си „кинг на соул музиката”! Благодарение на уникалната харизма на суперзвездата, на 28 юни Main Stage-а на EXIT’s бе преместен в центъра на Нови Сад за първи път! EXIT вля във вените на града безброй позитивни вибрации, подготвяйки го за предстоящия EXIT R:Evolution. CeeLo пя до късно през нощта, превръщайки рождения ден на EXIT в незабравимо парти за всички, които станаха част от събитието.

EXIT, заедно с банка OTP представя Р:Еволюционното си откритие за пазаруване на напитки и сувенири на фестивала! След ерата на жетоните, с която всички вече са запознати, EXIT въвежда транзакционна система, която се е превърнала в стандарт на най-големите световни фестивали. Става въпрос за компактна карта, която заменя купчината метални жетони. Освен, че не обвързва носителя й с договори, покупките се извършват по-бързо и е по-надеждна, новата система има важното предимство, че неизразходваната наличност в картата е възвръщаема.

От 2 юли пускат билети с нови цени за Exit фест

В резултат на споразумение с управляващите органи на Нови Сад, селището на EXIT тази година ще се разположи в близост до спортен център...

Повече информация можете да намерите на следния линк: http://www.exitfest.org/en/news/new-payment-method-exit-festival-card-instead-tokens

EXIT R:Evolution 2013 е петдневен фестивал от 10 до 14 юли, включващ имена от световната музикална сцена като David Guetta, Atoms For Peace, Bloc Party, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Chase&Status DJ set&Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT и Seth Troxler. Локацията на фестивала е уникалната средновековна крепост Петроварадин в близост до р. Дунав и гр. Нови Сад. Фестивалът съдържа 20 сцени и над 600 изпълнители.

За по-пълна информация:

http://www.exitfest.org/en/tickets/bulgaria

Спечели двоен пропуск за Exit от Actualno и MySound.bg!

По-малко от седмица ни дели от популярния фестивал Exit, който ще се състои в крепостта Петроварадин, Нови Сад, между 10 и 14 юли. Как...

https://www.facebook.com/ExitBG

Билети – в продажба до 10 юли!!!

EXIT прави хората щастливи за по-дълго!

http://www.ticketpro.bg/jnp/music/991226-exit-festival-2013-early-bird.html

От тази година вече има промоционални пакети, включващи билет за фестивала, транспорт и настаняване!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com