И Риана разочарова фенове, закъсня 4 часа за концерт

7687
И Риана разочарова фенове, закъсня 4 часа за концерт

Не е ясно дали поради някаква тенденция или случайност, но певицата Риана също закъсня с 4 часа за благотворително участие в щатско училище. Тя дори успя да бие рекорда на колегата си Джъстин Бийбър.

Певицата трябваше да пее в гимназия „Барингтън“ в Чикаго, след като училището спечели благотворителен конкурс, съобщи nme.com. Учениците спечелили благотворителния конкурс, заснемайки свое собствено видео на хита на певицата "Diamonds", в което представят благотворителните дейности на гимназията.

Риана отмени концерт заради болест

Поп звездата Риана беше принудена да отмени концерта си в Бостън снощи. Певицата, която започна новото си световно турне Diamond в пет...

Близо 2 500 ученици чакали звездата да се появи. Когато Ри Ри все пак пристигнала, раздала автографи и се снимала с децата около 15 минути.

Учениците не скриха разочарованието си от звездата. "Едно е да закъснееш малко. Това беше просто грубо. Нашите животи не се въртят около една поп звезда. Работихме здраво, за да спечелим това участие. Тя трябва да има повече уважение“, каза ученичката Патрисия Холи.

"Риана е жалка. Не трябва да ни кара да я чакаме толкова врем"“, пък смята Джаки Мора също от Гимназия "Барингтън“.

Риана се оправдала с трафика в Чикаго. "Този чикагски трафик просто не работи", написала певицата в Twitter. Изпълнителката трябвало да бъде в училището в 13ч. в петък, но вместо това се появила в 17ч.

Спипаха Риана с марихуана на границата

Автобусът, с който Риана и антуражът й пътуват по турнета, бил заловен с марихуана на канадската граница. Певицата никога не е криела,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес