Издигат сцена с размерите на 5-етажна сграда за концерта на Филип Киркоров

4012
Издигат сцена с размерите на 5-етажна сграда за концерта на Филип Киркоров
Звездата ще престави в София новото си шоу “ДруGoy“ на 29 юни

Най-непредсказуемият и провокативен артист на руската сцена - Филип Киркоров, ще представи своята нова шоу-програма "ДруGoy" пред българска публика в края на юни в София, съобщиха организаторите.

Звездата идва у нас за 4 разтърсващи спектакъла в София (29.06), Пловдив (30.06), Бургас (2.07) и Варна (5.07), изобилстващи от зрелищни специални ефекти и впечатляващи декори. Сцената в зала 1 на НДК ще се трансформира в конструкция на 6 нива с видеоекрани.

Филип Киркоров имал права за изпълнение на парчетата

Юристите на Филип Киркоров са открили документи, потвърждаващ правото му да изпълнява песните на българските композитори, които го дад...

По платформа с височината на 5-етажна сграда танцьорите от балета на Филип Киркоров ще се движат с лекота и елегантност, пресъздавайки оригинални танцови композиции. С помощта на 3D анимация и специални ефекти, изпълнителят ще се пренася ту на брега на океан, ту сред осеяно със звезди небе, или ще се възнася на пиедестал в центъра на сцената. За изграждането на всеки детайл от шоуто са вложени над 3 милиона евро.

Грандиозната премиера на "ДруGoy" ще се състои на 29 юни в София, с която Филип Киркоров ще даде старт на своето лятно турне в България. Тричасовaта програма ще смае публиката с огромни видеоекрани, гигантски падащи завеси, 3D-графика, светлинни инсталации и пиротехника, компютърни и анимационни ефекти. Зрителите ще се насладят и на впечатляващи танцови номера, поставени в сътрудничество с едни от най-големите европейски хореографи. В центъра на действието, разбира се, ще бъде самият крал на руския поп и неговите суперхитове.

Един от най-ефектните моменти по време на концерта е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, наподобяваща космически тренажор.

Шоуто ще надмине очакванията на публиката, предлагайки "друг" Филип Киркоров, включвайки както нови парчета, така и вече познати хитове. Уникалното музикално представление промотира новия, едноименен албум, над който Филип Киркоров работи през последните няколко години.

Филип Киркоров отрича да е плагиатствал

Филип Киркоров категорично отхвърли обвиненията на българските си колеги, които го обвиниха в нарушаване на техните авторски права, съо...

Билети за концертите на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас могат да се закупят в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com