Излезе истината за запознанството между Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо

15125
Излезе истината за запознанството между Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

Бивш колега на Джорджина Родригес - половинката на Кристиано Роналдо, сподели някои особено любопитни подробности около запознанството на звездната двойка и опроверга мита, че двамата са изпитали силна "любов от пръв поглед".

"Стръвна златотърсачка" - така описва Джорджина Родригес неин бивш колега в мадридския луксозен магазин на Gucci, където тя работела преди футболистът да я изстреля сред най-популярните имена в света. 

Пабло Боне, както се казва въпросният колега, опровергава в своя TikTok канал някои от създаваните в момента от нея истории и митове около "любовта от пръв поглед" с футболната знаменитост. "Тя винаги търсеше бързия удар" казва Пабло.

Покрай активността ѝ в социалните медии и след премиерата на втория сезон на нейното риалити шоу "Soy Georgina", нейната (и на Кристиано) версия на любовната им история е до болка позната на всички.

Според родената в Буенос Айрес красавица от майка испанка и баща аржентинец тя и бившият футболист на Реал Мадрид се запознали, когато тя била продавачка в магазин Gucci в испанската столица и това била любов от пръв поглед, пише Fakti.bg. 

ОЩЕ: Саудитска Арабия направи изключение за Роналдо - ще може да живее с Джорджина

Но Пабло Боне твърди, че историята не е толкова красива, колкото се разказва. "Работих с Джорджина Родригес в Gucci около два месеца, преди тя да стане знаменитост. Засичахме се няколко пъти в магазина, тя беше в дамския отдел, а аз бях в мъжкия. Вече бях виждал Роналдо няколко пъти в магазина преди да се срещнат и, честно казано, има много интриги, които се обсъждаха около Кристиано и Джорджина", започва Пабло.

"Както всички знаят, така го разказва Джорджина, когато се срещнаха, Кристиано влезе в магазина на Gucci с няколко приятели и със сина си, а тя тъкмо излизаше, но това не беше така. 

"Тежка п*рнография!": Президент избухна срещу луксозния подарък на Джорджина за Роналдо (ВИДЕО)

Испанският политик - Мигел Ревиля, разкритикува остро един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, както и жена му ...

Когато Кристиано влезе в магазина на Gucci, всички се обърнахме да го видим, защото той е супер голям клиент и само тези, които отговарят за магазина, обслужват този тип клиенти", пояснява Пабло Боне.

Бившият колега на Джорджина казва, че тогава тя и Роналдо "не са си говорили, но след няколко седмици са се видели на парти, където са се опознали малко повече".

Пабло разкрива още, че един ден Кристиано Роналдо дори затворил магазина, за да остане сам с шефа на Gucci и бъдещата си половинка. "Джорджина винаги е била такава, дори и да нямаше много пари или да нямаше парите, които има сега, винаги се държеше арогантно и с превъзходство.

В крайна сметка тя винаги търсеше "да удари топката", затова е работила в различни луксозни фирми, познавала е много хора в света на нощния живот в Мадрид. Тя се движеше в среда с много пари. Да, вярно е, че живееше в много беден, много евтин апартамент, но винаги искаше да върви напред, винаги искаше да расте и когато срещна Кристиано, това беше нейната възможност за слава", завършва Пабло Боне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Първи думи на Венелин Венков след новината, че напуска "Ку-Ку бенд"

Продават имението на Матю Пери, в което той така и не успя да живее

Наградата, за която Ози Озбърн отчаяно мечтае

Разпад: Венков и Невена напускат "Ку-ку бенд"

Крисчън Слейтър очаква четвърто дете

Алек Болдуин призна, че е изшмъркал кокаин колкото от "Земята до Сатурн и обратно"

Нова любовна двойка в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com