Излезе трейлърът на новия български филм „Пъзел”

21878
Излезе трейлърът на новия български филм „Пъзел”

Новият български филм "Пъзел", чиято премиера ще се състои в началото на месец октомври, пусна своя първи трейлър. Продукцията се оказва пълнометражният дебют на режисьора Иво Стайков. Главната роля в лентата се изпълнява от "лошото момче" на българското кино Асен Блатечки. Но дали е само „лошо”, или има и друго лице?

На Блатечки ще партнира топмоделът Станимира Колева, която познаваме от сериала "Стъклен Дом". Там тя изпълнява ролята на мистериозната любима на Стефан Данаилов.

"Мадагаскар 3" отново е най-гледан

Хитовият анимационен филм "Мадагаскар 3" стана лидер в северноамериканските киносалони през този уикенд. Третата част на избягалите в ...

В "Пъзел" участват още Атанас Сребрев, Павел Попандов, Алекс Сърчаджиева, Петя Силянова, Джоко Росич, Мария Статулова, Максим Генчев, режисьорът Михаил Мелтев, Робърт Янакиев, Атанас Сребрев и други.

Изненадващо в една от главните роли ще видим също и водещата на предаването "Хрътките" Валя Войкова, като актриса със силна актьорска игра.

Филмът е със специалното участие на музикантите от гупа БТР, а композитор на лентата е Митко Щерев.

"Пъзел" се оказва романтична история за ценностите и предопределеността в живота и любовта, където (точно както в пъзела) за всеки човек има едно точно определено парчнце, с което може да се съедини, за да си паснат и да се получи рисунката.

Кристина Апългейт отново в лентата "Водещият"

Актрисата Кристина Апългейт ще се превъплъти в образа на Вероника Корнинстоун за втори път, като това ще се случи в продължението на "В...

Темите са представени по един много, лек и ненатрапчив начин, с хумор и добро настроение, но не спестяват и истината и сериозността на различните проблеми.

Трейлърът можете да гледате тук.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com