Журналистка: Ако Леонардо ди Каприо продължава с младите гаджета, никога няма да открие любовта

10640
Журналистка: Ако Леонардо ди Каприо продължава с младите гаджета, никога няма да открие любовта
Снимка: Getty Images

Телевизионната водеща Мегън Кели настоява, че е крайно време 48-годишният Леонардо ди Каприо да спре и да помисли за бъдещето. Според нея, ако Ди Каприо продължава да се среща с млади моделки, той никога няма да намери любовта на живота си. В своя подкаст "Megyn Kelly Show" водещата коментира потенциалния роман на холивудския актьор с 19-годишната израелска моделка Идън Полани, отбелязвайки, че тя "може да му бъде дъщеря".

"Сега той излиза буквално с тийнейджърка", подчертава Мегън. Кели е убедена, че ако актьорът продължи да има краткотрайни връзки с толкова млади момичета, никога няма да "познае радостта да срещне някоя, в която да се влюби дълбоко и да изгради семейство с нея". Водещата нарича репутацията и перспективите на Лео "тъжни".

Преди няколко дни Леонардо ди Каприо и 19-годишната Идън Полани предизвикаха слухове за любов, тъй като бяха забелязани на едно и също парти. Новите познати седяха заедно цяла вечер и не се криеха от фотографите.

Уловиха Леонардо ди Каприо с новото му младо гадже (СНИМКА)

Холивудската звезда Леонардо ди Каприо се оказа много стриктен, що се отнася до собственото му правило да не излиза с жени над 25-годиш...

След обществено недоволство и шумни дискусии в медиите, вътрешни източници все пак отрекоха романтичната връзка между актьора и моделката. "Случи се така, че Лео и Идън седяха един до друг на парти и разговаряха в една и съща компания. Ако Лео говори с момиче или седи с нея, това не означава, че той се среща с нея", твърди запознат .

Леонардо ди Каприо е известен не само с успешната си филмова кариера, но и с многобройните си романи с много по-млади от него момичета. В Холивуд отдавна се развиват теории, че актьорът зарязва избраничките си, щом навършат 25 години

Най-шумните романи на Лео бяха със супермоделката Жизел Бюндхен (те се разделиха през 2005 г. след петгодишна връзка), Анна Вялицина, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Тони Гарн, Нина Агдал. Всички те бяха на 25 години или по-млади. Последната му любима беше Камила Мороне, като актьорът имаше връзка с нея над четири години, но двойката се разпадна почти веднага, щом Камила отпразнува своя "фатален" рожден ден

Наскоро актрисата Катрин Райън изложи теорията си защо Ди Каприо не излиза с момичета над 25 години. Тя смята, че актьорът е бил психологически травмиран на снимачната площадка на "Титаник" и завинаги е влязъл в образа на 23-годишен мъж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Теодора Духовникова разкри дали дъщерята на Румен Радев - Дарина, е талантлива актриса

Миро с огромно признание към Слави Трифонов

Наум Шопов се подлага на жесток глад, пие само вода

Познахте ли го? Това е Алек Младенов от "Ергенът" като дете (СНИМКА)

Папи Ханс избухна, развалил си отношения с Натали Трифонова заради Dancing Stars

Голям провал за полицаите в "Един за друг"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com