Карамазов учи кхмерски

37551
Карамазов учи кхмерски

Владо Карамазов се подготвя за Камбоджа по всички правила на един истински пътешественик. Водещият на "Сървайвър" вече е заседнал здраво над един от най-трудните езици в света - кхмерския, предаде Стандарт нюз.

Карамазов се заровил в уроци по интернет и вече трупа запаси от най-важните думи и изрази, които ще са му нужни в азиатската страна. Актьорът е дал старт и на угощенията с нестандартната храна. Вече няколко пъти е хапвал насекоми, за да свикне с местните деликатеси.

Свалят „Бон Апети” от екран

Нова ТВ няма да поднови излъчването на кулинарното шоу „Бон Апети” през пролетния сезон на 2014 г. На негово място телеви...

"Не ме е страх да експериментирам с нетрадиционни ястия, които могат да са отвратителни за хората. Като видиш как хрупат скакалци или пилешки ембриони като чипс, ти става интересно да ги пробваш", заяви звездата от сериалите.

Владо вече е бил за седмица в Камбоджа и е може би най-добре подготвеният за изпитанието от целия екип на "Дрийм тийм". "Пилешките зародиши са най-вкусни. Обожавам ги", издаде още актьорът. Той играе ударно до края на януари постановките "Арт" и "Спанак с картофи" с Юлиан Вергов и Захари Бахаров, тъй като след заминаването му ще предстои дълга театрална пауза. Единствената драма на водещия на "Сървайвър" е липсата на любимия му мотор, тъй като няма как да вземе возилото със себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com