Кейти Холмс дала 50 000 долара за подаръци на Сури

13527
Кейти Холмс дала 50 000 долара за подаръци на Сури

Не е тайна, че децата на холивудските звезди често са разглезени, тъй като са презадоволени във всяко отношение - най-вече с подаръци. Сури Круз определено може да се похвали с едни от най-популярните родители в света на шоубизнеса т.е. може да се похвали и с големи подаръци.

Оказва се, че Кейти Холмс е похарчила близо 50 000 долара за подаръци на дъщеря си Сури. И ако за миг сте помислили, че тези 50 000 долара са разпределени за цялата 2012, то сега ще ви шокираме с пояснението, че това са парите, похарчени САМО ЗА КОЛЕДНИТЕ подаръци на малката Круз.

Красивата Кейти иска да превърне празниците тази година в най-приятните за шестгодишната си дъщеря, тъй като тя преживя доста след развода на родителите си тази година. Поради това мама Холмс не жали средства, за да изпълни желанията в писмото й до Дядо Коледа.

Звездата похарчила 24 000 долара за викторианска детска къщичка, която има собствена течаща вода и електричество. Тя ще бъде издигната в градината на дома й в Ню Йорк. Освен това със събуждането си сутринта на Коледа Сури ще открие под коледната елха iPad mini, рокля на Ралф Лоурънс, кожено палто на модната марка Кло и детска количка Мерцедес за 8 000 долара, предаде Контактмюзик.

Кейти и Том винаги са глезили дъщеря си с най-изисканите възможни неща и преди време медиите оцениха гардероба на Сури на 1,85 милиона долара заради множеството дизайнерски дрехи. По-рано тази година Сури беше обявена за най-добре облеченото дете на знаменитости, побеждавайки децата на семейство Бекъм Харпър Севън и Бруклин и стилната дъщеря на Мадона Лурдес Леон.

Очаква се Том да замине за Ню Йорк, за да види дъщеря си по празниците, след като прекара последните седмици в Лондон заради снимките на новия си филм "All You Need Is Kill".

Редактор: Д. Симова

Топ 3 на актрисите с най-красиви тела

Трудно е да се прецени коя от холивудските звезди би заслужила първото място в класация за най-красиво тяло. Всяка от сексапилните дами...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com