Криста подгрява на концерта на R’n’B звездата Ciara

12285
Криста подгрява на концерта на R’n’B звездата Ciara

Криста, откритието на лейбъла на Мария Илиева Стерео стая, ще подгрява световната R’N’B звезда Ciara на концерта й в рамките на 359-хип-хоп фестивала в Пловдив на 22-ри юни. Певицата е част от вечерта с емблематичното заглавие Bad Girls Night (Нощта на лошите момичета) и заедно с най-добрите български r’n’b изпълнителки ще представи авторските си сингли.

Само седмица преди това, на 14-ти юни, Криста се завръща ударно на сцената на Sofia Live Club. Към бандата й се присъединяват Милен Кукошаров на клавишни и Георги Станков на бас, което обещава едно незабравимо музикално приключение. Заедно с тях на сцената ще излязат и добре познатите и талантливи Георги Янев - китара, Мартин Ташев - тромпет, Теодор Иванов - барабани и Елена Кокорска - вокали.

Д-р Хаус взе акъла на руската си публика

Британският актьор Хю Лори, известен от сериала за д-р Хаус, представи във вторник в Кремъл втория си студиен албум Didn`t It Rain, пре...

Специален гост на събитието ще бъде най-силното вокално присъствие на ню соул сцената - младата певица Маги Алексиева – Mey.

Качествен фънк и соул със запазената марка на Криста на 14-ти юни в София и разтърсващ R’n’B звук преди мегазвездата - гост на 359-хип-хоп фестивал Ciara на 22-ри юни в Пловдив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес