Къде празнуват деня на женския оргазъм

51771
Къде празнуват деня на женския оргазъм

Денят на женския оргазъм е бразилски празник, който всяка година се празнува на 8 август. Празникът може да произхожда от Бразилия, но се отбелязва и в Испания, Мексико, Аржентина и Перу.

Той е един от малкото неприлични поводи, които могат да помогнат на жените да разберат по-добре своята сексуалност. Женският оргазъм отдавна е мистериозна част от секса. Много жени от цял свят никога в живота си не са изпитвали оргазъм, а за други достигането до това върховно удоволствие е доста трудна задача. Не е лесно да си представим как преди години жените дори не са подозирали, че подобно усещане съществува. Но след сексуалната революция през 60-те и 70-те години оргазмът застава в центъра на вниманието и на двата пола.

Гейове бойкотират руската водка

Британски и канадски гей дискотеки, ресторанти и барове бойкотират руската водка в знак на протест срещу руското законодателство, д...

Според статистиката само една трета от жените по света достигат до оргазъм по време на секс. Специалистите се надяват, че този прекрасен празник помага на света да се отърве от тази депресираща статистика.

В някои страни го отбелязват през лятото, в други през есента, но за официален Световен ден на оргазма е определен 22 декември. Но да празнуваме този празник само веднъж годишно е меко казано недостатъчно, така че старайте се всеки ден!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com