Лейди Даяна искала да играе в "Бодигард" 2

25973
Лейди Даяна искала да играе в "Бодигард" 2
Принцесата трябвало да получи специално написана за нея роля във филма

Покойната британска принцеса Даяна искала да стане филмова звезда и водела преговори да участва в продължението на филма "Бодигард" малко преди смъртта си, разкри актьорът Кевин Костнър.

Принцесата трябвало да получи специално написана за нея роля във филма, който носел работното заглавие "Бодигард" 2. Така тя щяла да тръгне по стъпките на покойната вече певица Уитни Хюстън, която изигра главната женска роля в оригиналния филм.

Костнър, който беше продуцент на лентата от 1992 г. заяви: "Даяна и аз водехме разговори за заснемането на "Бодигард" 2. Казах й, че ще се грижа за нея по същия начин, по който се грижех за Уитни. Тя поиска от мен да напиша роля за нея. Казах й, че ще го направя, ако проявява интерес, а тя ми каза, че е заинтересована".

В "Бодигард" 2 щял да участва отново неговият герой, бившият специален агент, превърнал се в бодигард Франк Фармър, който трябвало да защитава принцесата на народа от папараци и преследвачи и с течение на времето между двамата щяла да пламне любов, разкри още Костнър.

Сценарият му бил изпратен на 31 август 1997 г., ден преди принцеса Даяна да почине от раните си след автомобилната катастрофа в Париж, допълва БГНЕС. Оригиналният филм "Бодигард" се превърна в една от най-касовите ленти през 90-те години на миналия век, а саундтракът към филма, в който Хюстън изпълнява песента на Доли Партър "I Will Always Love You", стана най-продаваният за всички времена с над 42 милиона копия.

Редактор: Ивайло Кючуков

Българин заплашвал бившия иконом на принцеса Даяна

Бившият иконом на покойната британска принцеса Даяна Пол Бъръл заяви пред съда, че е бил заплашван по телефона от мъж, съобщи Би Би Си....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com