Лейди Гага разкри името на новата си песен

10996
Лейди Гага разкри името на новата си песен

Лейди Гага обяви, че първата песен от новия й албум ще се казва "Applause".

27-годишната певица ще издаде дебютното парче от дългоочаквания си трети студиен албум ARTPOP на 19 август и открехна леко завесата за почитателите си, като публикува художественото произведение към песента на страницата си в Туитър.

Лейди Гага - отново гола и скандална (18+)

Лейди Гага се съблече за предизвикателна фотосесия за следващия брой на списание "V". На снимките певицата е седнала на стол, прикрива...

"Произведението за новия сингъл "Applause" във високо качество", съобщи тя и допълни туита си с линк към творбата.

Гага разкри още, че почитателите й ще могат да направят предварителни поръчки за албума ARTPOP, който ще излезе на 11 ноември, в iTunes в деня на пускането на "Applaus".

Поп звездата е представена като портрет, на който лицето й е боядисано в бяло със сини петна около очите и оранжева, червена и жълта боя около устните, а косата й е покрита с черен шал.

Лейди Гага дебютира в киното

Лейди Гага прави кинодебют. Тя ще играе във филма Machete Kills. Режисьорът и продуцент на филма е Робърт Родригез. Лейди Гага ще си п...

Снимката е направена от Инес Ван Ламсверде и Винод Матадин. Гага показа фотоса за първи път в сайта Women`s Wear Daily, а в придружаващото интервю обясни вдъхновението си за парчето и за творбата. "Когато гледам снимката, виждат, че има копнеж за аплодисменти. Виждам, че има празнота, която изтича на сцената, че изпълнителят изтича", заяви певицата.

Колкото до посланието на ARTPOP тя сподели: "Не се определям от един и същи дизайнер, от една и съща прическа или от една и съща икона. Посланието е, че аз не съм една икона. Аз съм всяка икона, създавана от всички цветове в палитрата по всяко време. Нямам никакви ограничения".

Гага, която от няколко месеца е далеч от сцената заради операция на бедрото, ще представи Applause на живо на церемонията по раздаването на видео музикалните награди на MTV на 25 август в Барклис сентър в Бруклин, Ню Йорк.

Източник: БГНЕС

Елтън Джон иска Лейди Гага за кръстница и на втория му син

Елтън Джон отново залага на Лейди Гага да бъде кръстница и на втория му син, Певицата явно се е доказала като отлична кръстница. След к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com