Лекарят на Майкъл Джексън е готов да разкрива пикантни тайни

14722
Лекарят на Майкъл Джексън е готов да разкрива пикантни тайни

Сдобилият се с мрачна слава личен лекар на Майкъл Джексън доктор Конрад Мъри заплаши, че ще разкрие в телевизионен ефир най-пикантните тайни на семейството на Краля на попа.

Според BANG News Мъри дори преговаря с неназована телевизия, като иска няколко милиона за сензациите, които ще разкаже. Това може да се случи най-рано през октомври тази година, когато лекарят излиза от затвора.

Дъщерята на Майкъл Джексън посегна на живота си?

15-годишната дъщеря на Майкъл Джексън - Парис, е била откарана спешно в болница в Лос Анжелис след предполагаем опит за убийство. Това ...

В специално изявление лекарят твърди, че ще остане лоялен към паметта на Майкъл Джексън и към семейството му, но само докато близките на Краля на попа запазят приличие и спрат да искат от Мъри да помага в делото срещу промоутърите от AEG Live. Майката на Майкъл Джексън – Катрин, не иска лекарят да дава показания по делото срещу AEG, които, според Катрин Джексън, са виновни за смъртта на сина ѝ, защото са наели за негов лекар Мъри. Искът на Катрин Джексън срещу промоутърите е за 100 млн. долара.

Конрад Мъри влезе в затвора през ноември 2011 година, като присъдата му за лекарска небрежност в случая с Майкъл Джексън беше за четири години. Поради доброто си поведение обаче той ще е на свобода две години по-рано.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com