Лийдс се извини на Брус Спрингстийн

13834
Лийдс се извини на Брус Спрингстийн

Градският съвет в третия по големина британски град Лийдс се извини официално на американския композитор и певец Брус Спрингстийн за глобите, наложени на автомобилите на неговата група, предаде БГНЕС.

"Ние не само се извиняваме, но и анулираме всички глоби", заяви говорител на общината. Той съобщи, че е започнато разследване на неприятния инцидент, който може да нанесе щети върху имиджа на града.

Концертът на звездата се състоя в сряда, 24 юли. С него беше открита новата голяма музикална зала "Лийдс Арена". Докато Спрингстийн радваше своите почитатели, градската служба, отговаряща за паркирането, написа големи глоби на колите и камионите на музиканта. Те бяха паркирани недалеч от самата зала.

Спрингстийн в момента е на турне във Великобритания. Той вече изнесе концерти в Лондон и Ковънтри. Пресата отбелязва блестящата физическа и творческа форма на певеца. На гигантския стадион "Уембли" той изпълни на един дъх песните от няколко свои албума, оставайки на сцената над три часа без прекъсване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com