Любовници и врагове в Джак Райън: Теория на хаоса

43783

В „Джак Райън: Теория на хаоса” предизвикателната роля на Кати поема номинараната за „Оскар” британска актриса Кийра Найтли, известна на публиката също като Елизабет Стоун от „Карибски пирати” и Ана Каренина от едноименната екранизация на Джо Райт.

„Кийра изпълва образа с интелигентност, красота и чувството, че Кати е истински равна с Джак.”, разказва режисьорът Кенет Брана. „Мисията на Джак в Москва е критична точка в техните взаимоотношения. Между тях възникват недоразумения и подозрения, които трябва да бъдат изпълнени по зрял и находчив начин от двама души, които в същото време да предадат и страстното привличане един към друг. В тези моменти се усещаше невероятната химия между Кийра и Крис Пайн.” „Кийра е много наблюдателна и будна, което я прави изключително привлекателна”, добавя екранният й партньор.

Виктор Черевин - злодеят, срещу когото се изправя Джак Райън

В Москва, Джак Райън трябва да се справи с едно от различните, модерни лица на тероризма – властен, руски банкер със собствен к...

За Кийра е приятно, че в началото Кати изглежда като типично любовно увлечение за Джак, но много скоро навлиза в центъра от събитията, превръщайки се в жизненоважен елемент от стратегията на Райън да разкрие плановете на Черевин. „Внезапно тя се оказва въвлечена във вихъра на операцията,” разказва Кийра. „Тя толкова много обича Джак, че неочаквано и за нея самата, се озовава в радикално нова ситуация, изправена срещу неговия враг, който иска да унощожи света такъв, какъвто го познава.”  

Кийра е развълнувана, че ще се впусне в тази ситуация водена от Кенет Брана. „Трилърите изискват добри разказвачески умения, а Кен е изключително добър в разказването на истории и в създаването на напрегнато очакване в сцените, които заснемаме. Той определено разбира природата на киното и знае как да изгради изключителна визия с непрестанно внимание към детайлите.”

Кой е Джак Райън и кога за първи път се появи на голям екран?

Играта започни и пъзелът нареди - с първото парченце днес, започни бърз прогрес. Очаквай в следващите дни и другите, за да сглобиш пр...

Още в началото на снимките, тя открива силното привличане и разбирателство при взаимодействието си Крис Пайн. „Крис придава човечност на образа, показвайки човек, който е разкъсван от своята раздвоена същност.”, споделя наблюденията си Кийра. „Той се бори с невъзможността да каже на любимата си жена с какво се занимава и защо, което създава особено интересно напрежение във взаимоотношенията им.”

Когато Кати се съгласява да отвлече вниманието на Черевин по време на работна вечеря, сюжетът допълнително се заплита. Кийра споделя, че голяма част от удоволствието и забавлението по време на сцената е било да наблюдава как Брана, в ролята на Черевин, се опитва да я съблазни, а след това изведнъж хладнокръвно излива целия си гняв върху нея. ”Кен е прекрасен актьор. Съумява толкова бързо да се превърне в подъл негодник и да принуди Кати да заиграе по неговите правила.”

Създателите на филма са впечатлени от реализма, който Кати въплъщава в изпълнението си. „Кати е провокативен персонаж, идеален за човек със способностите на Кийра,” споделя продуцентът Марк Вахрадиян. „Двамата с Крис убедително ви въвличат в характерна ситуация от взаимоотношенията в една връзка – Наистина ли познавам този човек? Само че, в техния случай, съмнението е много по-изразено заради неочакваните за нея мащаби на заблудата.”

Българският актьор Алек Алексиев е в екипа на продукцията Джак Райън: Теория на хаоса

Младият български актьор Алек Алексиев, който в момента живее и работи в Лондон, е част от екипа на екшън-трилъра"Джак Райън:Теория н...

"Джак Райън:Теория на хаоса" е премиерно в кината от днес, а разпространител е "Форум Филм".

Напомняме Ви и за нашата игра, която приключва в понеделник. Тогава ще бъдат изтеглени и печелившите ни участници. Наградите са страхотни и са от оригиналния мърчандайз на филма. Можете да ги видите и да участвате в играта ни чрез приложението във Фейсбук страницата ни. 

Пожелаваме Ви успех и незабравими моменти с дългоочакваната лента!


Българският актьор Алек Алексиев за себе си и участието си в Джак Райън: Теория на хаоса

Младият български актьор Алек Алексиев, който в момента живее и работи в Лондон, е част от екипа на екшън-трилъра "Джак Райън: Теория н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com