Марго Купър от Survivor е световноизвестен топмодел. Вижте историята ѝ (СНИМКИ+ВИДЕО)

53665
Марго Купър от Survivor е световноизвестен топмодел. Вижте историята ѝ (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимка: Margo Cooper/Instagram

Една от участничките в отбор "Известни" в Survivor е световният топмодел Марго Купър. Българката не е много популярна у нас, затова и обявяването ѝ като част от приключенското риалити повдигна множество въпроси. Според екипа на предаването Купър не се познава с останалите участници, което прави влизането ѝ в Survivor още по-любопитно за проследяване.

Но коя всъщност е Марго Купър?

Истинското ѝ име е Маргарита Коприянова. Родена е в Крим, но няколко дни след раждането ѝ семейството ѝ заминава за Москва, където е израснала. Майка ѝ е българка. Бакалавър е по Журналистика и има второ висше по Психология. През 2016 г. печели конкурса Top Model of the World, а през 2019 г. печели "Мис Свят България". След това заминава за Мис Свят 2019, където попада сред финалистките. Участвала е в предаването "Фермер търси жена".

След като печели "Мис Свят България", в интервюта моделката споделя: "За България най-вече ми разказваше дядо ми, при това с огромна доза носталгия. Неговата любов към родината ме научи да обичам България без дори да съм живяла тук. Той винаги говореше за българската история, за хората, за природата. Благодарение на него моята представа за България винаги се е свързвала с живописни пейзажи, планински вериги, добри хора и вкусна храна. И, разбира се, още от детството си знам не само кой е Васил Левски, но съм научила и вицове за Габрово. Чувствам се пълноценна българка. Остава ми само да се науча да готвя мусака", пише "24 часа".

Томоделът живее от години в Индия, където развива кариерата си. Освен с мода, Купър се занимава и с актьорско майсторство. Другите ѝ интереси включват психология и изкуство. Марго Купър спортува редовно, като някои от любимите ѝ спортове са тенис, кикбокс, йога, бягане.

Основател е на благотворителната организация "Compassion Travels", чрез която създава документални филми на различни социални теми. Първият ѝ филм разказва за децата, които са станали жертва на сексуален трафик в Индия. Засега последният документален филм на Купър е за уличните деца на Истанбул.

Ето как Марго Купър коментира участието си в новия сезон на Survivor: "Участието в шоуто е възможност за личностно израстване. Вярвам, че най-ценното нещо за саморазвитието е получаването на различен опит. Аз съм много приключенски настроена и по природа съм много любознателен човек, интересно ми е да живея. Ето защо толкова много обичам да пътувам. И така показвам другата страна на света и казвам как да помогна на хората в различни страни по света, които се борят за живот. Основният ми фокус в Survivor ще е да премина чрез силата на духа си през всички изпитания с достойнство. В обикновения живот интригата ме заобикаля, но разбирам формата на шоуто. Посветих всички основни години от живота си на саморазвитие, създаване на себе си като личност, следване на моите цели, кариера, възможност да помагам на другите, да бъда полезна на света".

Вижте коя стана "Мис България Свят" 2019 (СНИМКИ)

Марго Купър спечели титлата "Мис България Свят" 2019 и ще представи страната ни на конкурса "Мис Свят", който ще се проведе през декемв...

Купър не остана безразлична и към огромната трагедия, споходила Турция и Сирия след опустошителното земетресение от 6 февруари. Ето коментара ѝ по темата: "Човекът е безсилен пред силите на природата. Много ми е болезнено да гледам разрушените къщи и изгубените животи. Живеем във време, в което всеки ден се молиш да не видиш лоши новини. Имам много приятели в Турция. Тази трагедия събра много хора по света, които искат да помогнат. Следя новините и вече намерих организации и хора, които помагат. Изпитвам голямо уважение към хилядите доброволци. Сега всичките ми мисли са там, постоянно проверявам броя на жертвите, това не са просто числа, а хиляди трагично преключени животи.".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Дженифър Анистън разкри точно какво яде, за да поддържа идеална фигура

Почина една от звездите на "Властелинът на пръстените" и "Титаник" (ВИДЕО)

Как Марк Зукърбърг успя да докаже, че не е робот (ВИДЕО)

Кевин Спейси с нови обвинения за непристойно поведение спрямо мъже (ВИДЕО)

Първи думи на Венелин Венков след новината, че напуска "Ку-Ку бенд"

Продават имението на Матю Пери, в което той така и не успя да живее

Наградата, за която Ози Озбърн отчаяно мечтае

Разпад: Венков и Невена напускат "Ку-ку бенд"

Крисчън Слейтър очаква четвърто дете

Алек Болдуин призна, че е изшмъркал кокаин колкото от "Земята до Сатурн и обратно"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com