Мария Илиева: Имам нова любов

17786
Мария Илиева: Имам нова любов

Мария Илиева сподели, че има нова любов в ефира на TV7. Мъжът на живота й има отношение към музиката и бил "интелектуална зодия". Певицата беше гостенка на "Жените говорят", след като пя в зала "Олимпия" и в Португалия пред 20 000-на публика.

Тя се появи в студиото видимо променена, драстично отслабнала и щастлива, като сподели, че е направила и еротична фотосесия! Тя подчерта, че не е искала порнонамеци, а светлина, еротика и красота. Според нея точно това и постигнала.

Криста подгрява на концерта на R’n’B звездата Ciara

Криста, откритието на лейбъла на Мария Илиева Стерео стая, ще подгрява световната R’N’B звезда Ciara на концерта й в рамкит...

Тази година е изключително успешна за нея. Певицата отслабна със "своя си диета", която включва обилна закуска, често хапване на месо и зеленчуци и по 3-4 литра вода на ден. Другата й тайна е, че вечеря 4 часа преди да си легне. Тя се радва на новото си тяло и на комплиментите на хората, които й казват, че на живо изглежда още по-хубава и по-слаба.

Новият й клип също е от класа, според музикалните среди. В него Мария Илиева показва, освен прекрасно тяло и невероятна хореография, а парчето е повече от добро.

Песента е провокирана също от новата й любов и е знак за това, че е щастлива и любовта изпълва всяка нейна секунда.

Мария призна, че е фен на ЦСКА и приема историята с отбора като "голяма драма". Баща й я е запалил по футбола, водил я е на мачове и от него се е научила да бъде истински фен, който подкрепя любимия отбор и в трудностите. Преди време е помогнала и на волейболистите от ЦСКА с кампания, благодарение на която са се закрепили нещата в тима.

Мария Илиева играе стилно в Bedroom

След като направи истински фурор, появявайки се за първи път на корица на мъжко списание, Мария Илиева затвърди позицията си като една ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com