Мария Илиева с концерт на Bedroom Beach

19929
Мария Илиева с концерт на Bedroom Beach

Поп кралицата, която за втори път ще бъде съдия в новия сезон на музикалното реалити X Factor ще излезе утре на сцената на Bedroom Beach. Това е първото клубно участие на изпълнителката с над 30 награди и отличия, след като стана част от популярното шоу.

На 6 август нейните фенове, могат да я видят на живо в целия й блясък и още веднъж да се убедят в таланта й. Мария Илиева ще изпълни най-големите си хитове, като ще бъде подгрявана от Dekster&DJ Dimo. Певцата не веднъж е споделяла, че Bedroom Beach е сред любимите й заведения и е чест за нея да се включи в програмата този сезон, наред с чуждите гост-изпълнители.

Мария Илиева играе стилно в Bedroom

След като направи истински фурор, появявайки се за първи път на корица на мъжко списание, Мария Илиева затвърди позицията си като една ...

Дни преди участието си Мария Илиева бе засечена да се забавлява в клуба с приятели. Тя бе впечатлена от денс музиката на британската диджейка Sam Divinе и не спря да танцува цяла вечер. Освен това чаровната певица , която наскоро тръгна на курс по фотография показа колко добре познава тънкостите на занаята. Като истински професионалист тя набързо нащрака приятелите си, в това число собственика на клуба и Sam Divine, които нямаха нищо против да застанат пред обектива й.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес