Мария Илиева триумфира в парижката зала „Олимпия"

17233
Мария Илиева триумфира в парижката зала „Олимпия"

Днес Мария Илиева се завърна от Париж, където беше специален гост на трите концерта на Тони Карейра в зала „Олимпия”, част от световното му турне. Още с първото си появяване на легендарната сцена, българката изправи френската публика на крака.

В три поредни вечери двамата артисти представиха пред препълнената зала дуета си „O Primeiro Grande Amor” (Първата голяма любов), който записаха в края на миналата година по покана на португалската мегазвезда.

Фънк, соул и джаз от Криста тази вечер в Студио 5

Криста, която преди броени дни представи най-новия си сингъл “Силна любов” с участието на хитовия рапър Спенс, се завръща н...

Дуетът на Мария Илиева и Тони Карейра остави публиката в „Олимпия" без дъх. В кулминацията на всеки концерт португалецът канеше българката на сцената, без да крие възхищението от таланта и красотата й.

За впечатляващия вид на Мария Илиева в Париж се погрижиха топ стилистите Зоран Коцов (грим) и Георги Петков (коса). Роклята на певицата за концертите е дело на дизайнера София Борисова („Romantika Fashion").

„Олимпия, за мен е чест да съм тук с вас”, бяха думите на Мария при излизането ѝ на сцената по време на първия концерт. „Усещането да пея в тази зала с артист като Тони е неповторимо,” сподели певицата. „Публиката е невероятна, те обожават Тони и го показват по най-емоционалния начин. Щастлива съм и съм изключително благодарна.”

След Париж, Мария Илиева ще бъде гост на двата концерта на Тони Карейра в най-голямата закрита зала в Лисабон, Португалия – „Арена Атлантико”, с капацитет 20,000 души.

Монсерат Кабайе ще пее в София на 27 септември

В турнето на Монсерат Кабайе, една от спирките на което е България на 27 септември, взима участие и нейната дъщеря Монсерат Марти, за к...

Тони Карейра е сред най-големите имена на латино музиката. С настоящето си турне той представя новия си албум, записан с Лондонския симфоничен оркестър, и отбелязва 25 години на сцената.

Тони и Мария се запознават през август миналата година на фестивала Top of The Top в Полша, където двамата бяха поканени да предстаят Португалия и България. След изпълнението на българската поп кралица, Тони й предлага да запишат дует за предстоящия му албум, оркестриран от Лондонския симфоничен оркестър.

Галерия от престоя на певицата в Париж, можете да видите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес