Михаела Филева и D2 раздвижват дансинга на Dancing Stars

22929
Михаела Филева и D2 раздвижват дансинга на Dancing Stars

Михаела Филева – безспорната победителка в Dancing Stars в седмицата на любовта ще представи ексклузивно тази вечер клубен ремикс на най-новата си песен „Има ли начин?”. Заедно с дуетния си партньор NickName и танцьорите от The Center ще разтърсят дансинга на Dancing Stars в специална хореография. Ремиксът е дело на Algoriddim.

Друга музикална изненада предстои да видим довечера от 20.00 часа по Нова. D2 ще забият ден преди официалното представяне на новия си албум „Феникс”. Едноименната песен ще изненада с различното звучене на рок групата, които този път ще бъдат по-мелодични. Сред изненадите на новия им албум ще бъде и участието на легендарния китарист на Guns N’Roses Слаш.

Денди влиза в Dancing Stars като рокер

Ексцентричният писател Денди ще покаже пасо добле на зрителите на Нова – утре, от 20.00 часа, но не, както сме свикнали да го виж...

Музиката на D2 в този албум ще бъде по-танцувална. Именно затова избрахме най-раздвижената арена този сезон – тази на Dancing Stars, за да изненадаме своите фенове”, сподели Митко Кърнев.

„Довечера може да ме видите в много карикатурен вид”, заяви ексцентричният писател Любомир Милчев – Денди тази сутрин в „Здравей, България”. Той издаде части от хореографията си с Петя, като в нея се вклюва и кучето му Хининус. Видеото от гостуването му при Валес можете да видите тук.

Дали ще видим Денди по потник и яхнал мотор и кой от звездните участници ще отпадне от най-бляскавата надпревара в ефира, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com