Милен Цветков и Антония Петрова - тандем в „Стани богат”

35299
Милен Цветков и Антония Петрова - тандем в „Стани богат”

След като преди време Милен Цветков изгони от студиото си Антония Петрова, сега двамата ще влязат заедно в студиото на „Стани богат”. В утрешния епизод те ще забравят пререканията помежду си и ще играят като тандем в името на благотворителността.

Пред Ники Кънчев всеки един от тях ще разкаже своята версия за случилото се тогава – защо Антония отказва да отговори на въпроса колко страни има в Европейския съюз и как Милен всъщност помага за избирането й като Мис България 2009. В студиото на „Стани богат” ще разберем защо не гледа телевизия Милен Цветков и защо не позволява и на сина си да гледа, какво е да си руска снаха и ще помогне ли това при отговора на въпроса, свързан с Червения площад. Колко различни професии е имал Милен, откровено за нещата, които му се правят в момента, и как чорбата на отец Никодим от разказа на Елин Пелин особено ще затрудни тандема по пътя му към големите суми.

Шамара и Джамбазки се сдобряват в „Стани богат”

Утрешният епизод на „Стани богат” ще помири двама души, които стигнаха дори до СЕМ и прокуратурата в разногласията си &ndas...

Веднага след тях на стола на богатството един до друг ще седнат Милко Калайджиев и Богдан Томов – чалгата или поп музиката имат повече фенове, кой от двамата е открил повече таланти и кой от тях ще се опита да вземе надмощие през цялото време на играта. Участието им, разбира се, няма да мине и без надпяване – двамата обаче ще трябва да изпеят песен от жанра на своя съотборник.


Oще свежи и любопитни истории четете в женския ни сайт iWoman.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com