Мишел Пфайфър: Не е лесно да се гледаш как остаряваш на екрана

41046
Мишел Пфайфър: Не е лесно да се гледаш как остаряваш на екрана
Снимка: Getty

55-годишната актриса Мишел Пфайфър, която изигра сексапилната Жена-котка в "Батман се завръща" и редица други изкусителни героини, признава, че е отворена към известни козметични подобрения по лицето си, но като цяло е доволна от външния си вид на зряла жена.

"Няма нищо лошо в това, че вече не изглеждам на 30-40 години. Дали искам да изглеждам на такава възраст? Ами, да! Но знаете ли, всеки в крайна сметка стига до подобно положение. Ако зная, че ще изглеждам по-добре, бих прибегнала до пластична операция. Но ми се струва, че хората просто искат още и още, докато в крайна сметка стигнат до някаква странна дисморфия на тялото", сподели Пфайфър.

Мишел Пфайфър предпочита рисуването пред Холивуд

Годините, прекарани далеч от Холивуд, помогнали на Мишел Пфайфър да усъвършенства уменията си на художник. Актрисата разказва, че кога...

Актрисата стана известна в Холивуд с ролите си на младо наивно момиче във филми като "Белязаният" и "Опасни връзки", но с напредването на възрастта започнала да чувства натиск да запази младежкото си излъчване на екрана. "В Холивуд има доста голям натиск да останем млади. Не е лесно да се гледаш как остаряваш на екрана. Това не е естествено и никой не трябва да го прави", допълни Мишел пред британския вестник "Таймс", зитирана от БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com