Младото гадже на Джей Ло бил гей?

19376
Младото гадже на Джей Ло бил гей?

Латино дивата Дженифър Лопес, която неуморно се раздава на световното си турне, може скоро да бъде изненадана с неприятна новина. 25-годишният възлюбен на звездата, с когото тя се събра след раздялата си с Марк Антъни, може и да е гей.

Скандалът бе заформен от един от колегите на Каспър Смарт – Джошуа Лий Айерс. Джошуа заяви, че половинката на Джей Ло е хомосексуалист и започна ожесточени нападки срещу него в Туитър, предаде сайтът RadarOnline.

Джей Ло иска бяла стая за секс в София

Дженифър Лопес, която ще видим в зала "Арена Армеец" на 18 ноември, е една от най-капризните звезди. Затова често къса нервите на арми...

Разгневеният Айерс се опита да аргументира твърдението си като качи снимка на Смарт, на която той е облечен със златни шорти, блестящ колан, шал, шапка.

Танцьорът Джошуа даже заяви, че Каспър използва Дженифър Лопес и е с нея само заради славата. Разбира се, имайки предвид възрастовата им разлика, това са слухове, които отдавна витаят в медийното и публично пространство. И едва ли е изненадващо за някого, че мълвата за златотърсача се разнася толкова бързо, имайки предвид, че латино дивата плаща седмичната издръжка на младото си гадже и дори го направи главен хореограф на настоящото си турне.

Редактор: Десислава Симова

Джей Ло с нова прическа

Красавицата Дженифър Лопес реши да внесе още една промяна в личен план – смени прическата си. Почитателите успяха да видят новия ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес