Много сълзи в "Игри на волята", целият интернет е срещу Виктория

23580
Много сълзи в "Игри на волята", целият интернет е срещу Виктория
Снимка: Игри на волята

"По-отвратително същество от Виктория трудно мога да си представя! Злобна, завистлива и проста! Тя се закани да отрови живота на Мани и Фейгин и получи заслуженото! Напълно ги оправдавам! Даже й е малко, защото и в новото племе започна да се държи като надзирател в затвор!". Това е само един от буквално хилядите коментари в социалната мрежа Фейсбук по повод снощното издание на "Игри на волята", в което имаше много силни емоции, сълзи, разкаяние и закани.

В първа номинационна битка след обединението на племената се изправиха Непобедими и Безстрашни на Арената на “Игри на волята: България". Състезателите от червения отбор успяха да удържат 140-килограмови дънери в продължение на над 14 минути без нито един от тях да изпусне своя. Непобедимите демонстрираха завиден отборен дух, като дори запяха песен, въпреки тежестта.

Участник от "Игри на волята" е пребит от роми

Последният отпаднал участник от "Игри на волята“ - исполинът Цветан Петров, е бил пребит от тумба роми в София. Цецо се озовал в ...

Безстрашните не сформираха правилната стратегия, което силно затрудни племето. Джаферович изпусна своя дънер скоро след началото на битката, а след нея и останалите играчи започнаха да се изплъзват, с което Безстрашните се превърнаха в първото номинирано племе за седмицата.

Арената стана изключително емоционална, след като Ралица върна жезъла на Алекса и му предаде послание от неговата любима Елица, която елиминира във вчерашната капитанска битка. Мани, от своя страна, призна пред всички, че тя и Фейгин са виновни за липсващото парче, което разпадна Супергероите в най-важната териториална битка. Това разкритие силно разгневи бившите ѝ съплеменници, а Безстрашните се притесниха дали няма да саботира и тяхното племе.

Същата вечер неочакваното самопризнание предизвика тежки обвинения в двете племена. Гого обяви, че не желае да продължи контакт с Мани, която изведе като основен виновник за саботажа. При Непобедимите Фейгин искрено се разкая, след като Виктория и Алекса разкриха своето горчиво разочарование. Младата състезателка по фигурно пързаляне със сълзи в очите призна, че се срамува от постъпката си и е готова да понесе последствията.

Загубата на Безстрашните в номинационната битка ги събра край огъня на племенния съвет. Водещата Ралица Паскалева промени стратегиите на племето, след като разкри, че новите попълнения разполагат с имунитет тази седмица. Михаела получи 5 номинационни гласа, с което стана първият номиниран състезател.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com