Момичета за милиони

4552
Момичета за милиони
Снимка: Getty Images / Guliver

Триото от Spice Girls Мелани Браун, Ема Бънтън и Гери Халиуел ще вземат за всяко двучавсово изпъление по 14 милиона долара (£10 милиона).

Гърлбандата чества 20-годишнината от първият им сингъл Wannabe по-рано това лято. Групата се преименува на GEM, тъй като е без участието на Виктория Бекъм и Мелани Чизхолм, които са отказали да се съберат с останалите и да бъдат част от турнето.

Да живее честността

Българският влогър Емил Конрад избухна в Twitter срещу получени мейли, в които го канят да рекламира игра за телефони. В рамките на две...

Близки до групата твърдят, че сега всяко от тях ще вземе по 14 милиона долара за всеки концерт, което прави по $100,000 (£74,000) на човек на минута, пише Radioone.

Spice Girls е английска дамска поп-група, създадена в Лондон през 1994 г. с членове Виктория Бекъм, Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел.

Момичетата подписват договор с Върджин Рекърдс и записват дебютния си сингъл "Wannabe" през 1996. Песента се задържа на първо място на английските музикални класации седем седмици, което превръща групата в световен феномен. До момента имат издадени три студийни албума, от които са продадени над 55 милиона копия по цял свят, както и 13 сингъла.

Spice Girls е най-успешната момичешка група за всички времена, а дебютната им песен е най-успешният сингъл издаван от дамска група в историята на музиката. Петте момичета със своите прякори са истински поп икони в края на 90-те години.

Отново свободна - Ариана Гранде

Поп звездата Ариана Гранде съобщи, че се е разделила с приятеля си след една година. Връзката й с танцьора Рики Алварес стана публична...

Групата е обявена за социален феномен, който променя хода на поп музиката и поп културата. През 1997 Спайс Гърлс заснемат и собствен филм наречен Spiceworld: The Movie.

През 2000 година момичетата поемат по своя път (въпреки че разпадането им никога не е обявявано официално). Те се съсредоточават върху соло кариерите си. На 28 юни и петте момичета обявяват, че се събират отново за световно турне през декември. Издаден и сборен албум "Greatest Hits". През февруари 2008 групата обявява, че прекратява турнето си на 26 февруари 2008 в Торонто.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Глория отговори със СНИМКА на слуховете за раздялата си с младото си гадже

Да се харесаш на всеки: Папи Ханс с емоционални признания за себе си (ВИДЕО)

Забравена на тавана: Продават на търг акустична китара на Джон Ленън (СНИМКА)

Честито: Христо Стоичков вече и с внук

Илиана Раева с неочаквана постъпка към Краси Радков (ВИДЕО)

Андреа се обясни в любов на турски актьор (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com