Най-популярните модели през годината (СНИМКИ)

51936
Най-популярните модели през годината (СНИМКИ)

Платформата за микроблогове Tumblr разкри кои са моделите, чиито снимки са споделяни най-много през тази година.

Американският модел Кендъл Дженър привлече вниманието върху себе си след появата си в реалити шоуто на семейство Кардашиян. Тя дефилира по време на седмиците на модата в Ню Йорк, Милано и Париж.

Новата тръпка на Том Круз

Актьорът Том Круз има връзка с австралийската манекенка Миранда Кер, откакто двамата се запознали в Лондон, само седмици след раздялата...

 

Британката Кара Делевин участва в рекламните кампании за марки като Н&М, Зара и Шанел. В британското издание на списание Vogue е описана като "звездно лице" на сезон есен/зима 2012/2013, след като дефилира за марки като Бърбери, Долче и Габана и Шанел. Неведнъж е лице на корицата на Vogue по цял свят.

Южноафриканската красавица Кандис Суейнпоъл е най-известна като един от Ангелите на "Виктория Сикрет". Снимала се е за кориците на списанията Vogue, Elle, Harper`s Bazaar, освен това е участвала в реклами на марки като Найк, Дизел, Том Форд, Версаче. Дефилира на модния подиум за Долче и Габана, Фенди, Шанел, Живанши, Жан-Пол Готие и др.

Студът не плаши Миранда Кер, снима се гола на -5 градуса

Въпреки ужасния студ от минус 5 градуса, Миранда Кер прекара цели 5 часа гола пред обектива на фотограф. Манекенката снимала реклама к...

Австралийският модел Миранда Кер работи за световни марки като Роберто Кавали, "Levi`s", "Betsey Johnson", "Rock and Republic", "Blumarine Swimwear". Неведнъж е на корицата на списания като Vogue, Elle, Harper`s Bazaar. Тя е първият австралийски ангел на "Виктория Сикрет".

Лондончанката Кейт Мос работи по кампании на марки като Гучи, Долче и Габана, Келвин Клайн, Шанел и Rimmel. Тя има собствена модна линия и участва в различни музикални проекти. През 2007 г. списание "Тайм" я обяви за една от стоте най-влиятелни личности в света.

Миранда Кер катастрофира, Орландо Блум я лекува

Моделът Миранда Кер се възстановява в прегръдките на Орландо Блум, след претърпяна автомобилна катастрофа в понеделник. Австралийката ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com