Необвързани намират любовта чрез предаване

16818
Необвързани намират любовта чрез предаване

Марс и Венера са по-близки от всякога – през месец септември, когато в ефира на Нова ТВ стартира изцяло ново за българската публика шоу. Предаването „Марс и Венера” ще дебютира за зрителите с епизоди всеки делничен ден, а в него необвързани мъже и жени ще могат да открият любовта.

Активните дискусии и разнообразните теми на разговори ще отличават „Марс и Венера” от всички продукции, реализирани до този момент. Публиката ще може да взима участие във всяка една ситуация в студиото, а централни на екрана ще бъдат въпросите за любовта, доверието и различията между половете.

Синоптичката Божана и Жана са новият тандем

От понеделник, 29 юли, сутрешният блок на TV7 ще има още една водеща - Божана. Светската рубрика на „Добро утро, България“ ...

Седмици преди старта, всички желаещи да се запишат за участие в продукцията могат да го направят на адрес http://marsivenera.novatv.bg. Единственото условие за участие е кандидатите да са необвързани и мотивирани да открият своята сродна душа.

„Марс и Венера” ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 до 18.00 часа в ефира на Нова ТВ. Кой ще влезе в ролята на Купидон – или водещ на предаването, какви ще бъдат първите провокации и с какво ще ни изненадат участниците в най-новия телевизионен проект, ще разберем съвсем скоро.

Още информация за предаването можете да откриете на адрес http://marsivenera.novatv.bg, както и на фен страницата във Facebook https://www.facebook.com/marsivenera

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com