"Непобедимите" 2 очарова феновете и отегчава критиката

12037
"Непобедимите" 2 очарова феновете и отегчава критиката

Филмът "Непобедимите" 2 на режисьора Саймън Уест се оказва популярен сред твърдото ядро почитатели, които се възползваха от шанса да видят всички стари екшън герои отново заедно. Но критиката не е толкова очарована от блокбастъра.

"Напрегнат, изпълнен с насилие, "Непобедимите" 2 дава на почитателите на класически екшъни всичко, което те могат да очакват, за добро или за лошо", пише популярният сайт за кино критика Rotten Tomatoes.

Без непобедими на премиерата на "Непобедимите"

София опъна червения килим пред "Арена Младост" за премиерата на холивудската мега продукция "Непобедимите" 2, но за съжаление по нег...

Филмът получи среден рейтинг от 66% от различни критици, но рейтингът му сред читателите на същия сайт достигна цели 90%, доказвайки, че зрителите и критиците не са на едно и също мнение.

"Непобедимите", който излезе през 2010 г., донесе приходи от 274 милиона долара, но продължението ще има сериозна конкуренция в лицето на "Черният рицар: Възраждане", който все още е много популярен в кино салоните. "Наследството на Борн" е друга лента, с която Сталоун и сие ще трябва да се съобразяват.

Като се има предвид естеството на филма - носталгично връщане към отминали екшън герои (макар че Брус Уилис, Арнолд Шварценегер и Джет Ли може да оспорят това определение), не е изненадващо, че филмът не впечатлява критиците, но почитателите на екшъните от 80-те и 90-те години на миналия век не биха пропуснали шанса да видят тези момчета в действие още веднъж, имайки предвид напредналата им възраст.

Източник: БГНЕС

Мама Сталоун се е превърнала в силиконова мумия

90-годишната майка на известния актьор Силвестър Сталоун шокира всички с новото си силиконово лице на премиерата на "Непобедимите"2 в...

Редактор: Петър Проданов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com