Неповторимата Уитни Хюстън почина

12668
Неповторимата Уитни Хюстън почина
Тече разследване на причините за кончината й

Певицата и актриса Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст, предава Ройтерс, позовавайки се на информация от говорителя й. Изпълнителката е носителка на шест награди „Грами”, включително песен и албум на годината - за саундтрака към филма „Бодигард”.

„За нещастие, това е истина”, потвържди говорителката Джил Фритцо.

Уитни Хюстън пропиляла всичките си пари

Изпълнителката на някои от най-хубавите балади Уитни Хюстън е фалирала, след като е пропиляла цялото си състояние, включително догово...

Засега няма на разположение повече подробности. Според информацията, Хюстън е била намерена мъртва в "Бевърли Хилтън" в Лос Анжелис, пише Фокус.

Певицата, която завинаги ще остане в сърцата на много фенове, от години се бореше със зависимостта си към наркотиците и алкохола. Тя дълго време се опитваше да се върне на сцената. Много нейни колеги й подаваха ръка в опит да я вдигнат на крака, но опитите им оставаха безуспешни.


Междувременно бе решено предстоящата церемония по връчването на музикалните награди „Грами” да бъде посветена на легендарната певица.

Организаторите спешно променят програмата, за да почетат паметта на певицата, която трябваше да вземе участие в шоуто. На Хюстън ще бъде посветен цял раздел от церемонията, който ще бъде воден от носителката на „Оскар” Дженифър Хъдсън. Подробности за промените не се съобщават, предаде радио ”Ехото на Москва”.

Новината за смъртта на Уитни Хюстън потресе целия свят, съболезнования в „Туитър” изказаха Марая Кели, Кристина Агилера, Пинк, Риана, Кати Пери и Джъстин Бибър. Много от съобщенията за смъртта й са придружени от фразата „Винаги ще те обичам” (“I will always love you”) – стих от най-известната й песен.

Уитни Хюстън беше вписана в Книгата на рекордите „Гинес” като притежателката на най-много награди. През своята кариера тя поличава над 400 награди.

Почивай в мир, Уитни!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com