Ники Минаж откровено пред "Vogue": Мислех, че след раждането с кариерата ми е свършено (СНИМКИ)

2241
Ники Минаж откровено пред "Vogue": Мислех, че след раждането с кариерата ми е свършено (СНИМКИ)
Снимка: Barbie/Instagram

Ники Минаж се появи на корицата на новия брой на американския "Vogue". 40-годишната рапърка се снима във фотосесия и даде интервю, в което разказа за това как я е променило майчинството, за отношенията със съпруга ѝ и творческата криза, а също така призна, че си е направила операция за намаляване на гърдите и сега има по-малко комплекси от външния си вид.

Снимка: Barbie/Instagram

Още: Ким Катрал на 67: Смелост на корицата на "Vogue" (СНИМКИ)

В материала Ники Минаж е представена като "най-продаваната рапърка на всички времена", която "никога не е записвала рап песен, която да не е създадена от нея". "Славата, успехът, парите, майчинството, преходът към кризата на средната възраст - тези неща може да направят живота труден, но Минаж държи да уточни, че те не могат да се сравняват с предизвикателствата, пред които е била изправена преди издаването на дебютния ѝ албум "Pink Friday", пише авторът. Трите години, предшестващи издаването на дебютния ѝ албум са били най-стресиращите в живота ѝ, смята изпълнителката. "Да не знаеш дали ще останеш разорен, да не знаеш дали ще се провалиш, няма нищо по-трудно от това", признава Минаж.

Страхът от успеха

Снимка: Barbie/Instagram

Още: Убийствена фотосесия на Майли Сайръс за Vogue (СНИМКИ)

В интервюто си Ники заявява, че да бъдеш успешен човек се оказва също толкова трудно: "Хората, които успяват в нещо, се опитват да го направят да изглежда лесно, но също така се борят с голям страх, че ще подведат хората и себе си. След като успееш, всичко, което кажеш, може да бъде използвано срещу теб. Това е като когато ви арестуват - буквално така се усеща статутът на знаменитост. От забавен, любопитен характер, смеещ се и шегуващ се, стигаш до осъзнаването, че не всеки разбира чувството ти за хумор, не всеки те харесва. И те ще измислят как да придадат негативен оттенък на всичко, което правите. Това е болезнено".

Семейството преди кариерата

Снимка: Barbie/Instagram

Още: Ники Минаж: Крадях хляб

През септември 2019 г. Минаж обяви, че е решила да се оттегли и да създаде собствено семейство. Същата година, изненадващо за феновете, тя се омъжи за приятеля си от гимназията Кенет Пети. "Тъй като познавам съпруга си от толкова дълго време, за нас е лесно да бъдем един с друг. Разсмиваме се един друг. Държим се безгрижно. И винаги повдигаме някоя стара история. Ако срещна мъж, когато вече съм била известната Ники Минаж, мисля, че ще имам чувството, че ме харесва, защото съм именно Ники Минаж. Но какво, ако не изглеждам като Ники Минаж всеки ден? И това, в комбинация с бременността, вероятно ще ме побърка", признава рапърката.

Снимка: Barbie/Instagram

Ники споделя, че дълбоко в себе си е вярвала, че "щом създаде семейство, просто ще загуби желание да се занимава с музика". "Винаги съм казвала на хората: "Когато имам дете, ще готвя всички ястия за него и ще пека бисквити всеки ден". Може би подсъзнателно съм се надявала, че ще се съсредоточа само върху това да бъда майка и съм очаквала с нетърпение да осъществя тази идея. Чувствах го като облекчение. Но нещата не се случват така, както ги планираме, и осъзнах, че трябва да работя", каза Минаж в навечерието на излизането на петия ѝ студиен албум "Pink Friday 2".

Снимка: Barbie/Instagram

Минаж все още не е разкрила публично името на сина си, когото роди през 2020 г. Тя предпочита да го нарича Папа Беър, пише БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com