Нина Добрев иска да отвори свое студио за йога

20321
Нина Добрев иска да отвори свое студио за йога

Нина Добрев от "Дневниците на вампира" е истинска съблазнителка от корицата на септемврийския брой на американския Cosmopolitan.

24-годишната актриса с български корени позира в шикозни дизайнерски облекла на фона на различни живописни природни пейзажи. Добрев демонстрира перфектното си тяло във фотосесията за броя. Тя споделя, че дължи страхотната си фигура на любовта си към йогата. "Йогата промени живота ми, затова искам да си отворя мое студио."

Нина Добрев и Иън сложиха край на любовта си

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър сложиха край на 3-годишния си романс. Новината за раздялата на една от най-красивите двойки, разпростране...

Звездата е силна и необвързана, като споделя, че това, което я привлича в един мъж са умът, чувството за хумор и талантът.

"Облеченият в костюм, елегантен мъж е много атрактивен, но аз харесвам и небрежни, тип току-що-станах-от-леглото мъже, които въпреки това изглеждат секси", допълва актрисата с български корени.

"Хората не се определят от техните взаимоотношения. Най-важно е да си верен на себе си, когато имаш отношения с някого - независимо дали романтични или приятелски", казва 24-годишната звезда.

Нина също така говори за най-добрата си приятелка - звездата от "Убежище" Джулиан Хю. "Много е хубаво да намериш истински приятел, а не приятелка за разни женски глупости. Ние с Джулиан никога не говорим за грим, а за нещата от живота", казва Нина.

Маймунка вампир захапа Нина Добрев

Снимка, на която маймунка сякаш е забила зъби в бузата на Нина Добрев, се появи в профила на актрисата в Туитър. "Е, запознайте се с то...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com