Нина Добрев: Никога няма да забравя корените си

32445
Нина Добрев: Никога няма да забравя корените си

Нина Добрев покори сърцата на милиони по света, но въпреки успехите си казва, че никога няма да забрави българските си корени.

Звездата от сериала „Дневниците на вампира" е естествена, чаровна и много земна, само на 23 години и не обича да се облича натруфено и официално. Как поддържа перфектната си визия, актрисата споделя в интервю за новия брой на сп. Self.

Нина Добрев: Влюбих се в две български момчета

"Влюбих се в две момчета в България, но за жалост не мога да ги взема у дома. Искам да избягам с тях, но не мога", написа актрисата Нин...



За визията и здравословния начин на живот

"Да умирам от глад, за да съм слаба, определено не е за мен. Когато не ям, съм в ужасно настроение. По време на снимки хапвам малко, и то храни, богати на протеини като бадемите. Еспресото винаги ме вдига на крак. Спортувам четири пъти седмично. Тичам сама, а иначе правя спининг. Да спортуваш на въздух е много терапевтично. Имам плосък корем, но не прекалявам с упражненията. Когато трябва да се появя по бикини, спортувам по-усилено и се разделям с десертите за няколко седмици. Но обикновено спортувам, за да се чувствам добре", разказва Нина.



Мотивацията

"Искам да продължавам да израствам, правя си дъски, на които си пиша: Учи! Усъвършенствай се! Успей! Използвам въображението си, казвам на глас какво искам и се боря да го постигна и като непрекъснато си го напомням, се мотивирам".

Семейството

Нина Добрев пропя

Нина Добрев показа, че освен страхотна актриса може да бъде и добра певица. Звездата от сериала „Дневниците на вампира" се изяви ...

"За мен е важно да помня корените си. Нямахме много пари и родителите ми направиха толкова много, за да стигна дотук. Сега, по Коледа, ще наема къща и със семейството ми ще отидем на сноуборд", допълва още Добрев.

Редактор: Ивайло Кючуков

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com