Нина Добрев пропя

25905
Нина Добрев пропя

Нина Добрев показа, че освен страхотна актриса може да бъде и добра певица. Звездата от сериала „Дневниците на вампира" се изяви като рапърка в 5-минутен клип, рекламиращ американска марка слънцезащитна козметика. Компания на канадската звезда от български произход прави актьорът Ник Браун.

"Имам тен, защото съм от България", пее на английски 23-годишната сладурана, докато показва с показалка картата на нашата страна.

След което продължава на чист български: „Крем за слънцето". Клипът с Нина Добрев предизвика множество коментари в форумите на сайтовете за видеосподеляне. Повечето са за това колко феновете й се гордеят с нея и колко сладко изглежда. Разголената й визия определено се хареса на мъжката част от зрителите, които не пропускат да споменат, че я смятат за много секси.

В Холивуд рекламата също беше посрещната радушно, макар клипът да не блести с особени видеоефекти. Музикални продуценти вече обмислят идеята чаровницата да запише и албум, ако намери време между снимките на следващия сезон на сериала „Дневниците на вампира", пише Монитор.

Редактор: Георги Иванов

Нина Добрев: Влюбих се в две български момчета

"Влюбих се в две момчета в България, но за жалост не мога да ги взема у дома. Искам да избягам с тях, но не мога", написа актрисата Нин...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com