Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Оперираха сърцето на бащата на Меган Маркъл, папараци преследват сестра й

17 май 2018, 12:07 часа

Операцията на сърцето на бащата на Меган Маркъл, която му попречи да участва в сватбата на дъщеря си и принц Хари този уикенд, е протекла успешно, твърди TMZ.

Журналист от сайта е разговарял със 73-годишния Том Маркъл, който изглеждал жив и общуващ логично. Той уточнил, че лекарят, който го оперирал му сложил три стента.

Преследваният от папараци баща на бъдещото височество се оказа хванат в капана на често горчивите отношения между британското кралско семейство и медиите преди церемонията в събота в замъка Уиндзор.

Той разкри във вторник, че ще се подложи на сърдечна операция, според TMZ, и че няма да може да доведе дъщеря си до олтара по време на честването.

Неговото присъствие вече бе засенчено от спор, роден от публикуването на снимки, представящи го в добра светлина в подготовка за сватбата и с оплаквания от навлизането на медиите в неговото лично пространство. Това би могло още повече да затъмни отношенията между медиите и принц Хари, който вече обвинява папараците, че са причинили случайната смърт на майка му принцеса Даяна.

Друго експлозивно взаимодействие между семейство Маркъл и медиите от сряда: TMZ твърди, че полусестрата на Меган, Саманта, е трябвало да влезе в болница заради счупен глезен и коляно при сблъсък с папараци.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес