"Остава" с ново парче

10976
"Остава" с ново парче
Групата ще представи своя сингъл официално на 17 май в клуб "Строежа"

Новото парче на група Остава "Един момент (комбинирай ме с теб)" вече е в ексклузивна ротация в радиоефира. Бандата ще изнесе и специален концерт на 17 май в столичния клуб "Строежа", с който да го представи официално на своите фенове.

Идеята за парчето се  родила още докато музикантите записвали предния си албум, разказва китаристът Жоро. „В един момент Дани ме подсети за него, решихме, че идеята е готина и с групата я доизмислихме. После Свилен реши, че това лятно настроение трябва да бъде пренесено и в текста и че ключовите думи ще са „един момент” и „комбинирай ме с теб”. Почти на самите записи се роди финалната версия” – признават от групата.

До няколко седмици песента ще се сдобие и с видеореализация. Режисьор на клипа ще бъде Мартин Илиев. Той вече е работил с бандата по нестандартния мини филм към предишния сингъл на Остава – „Лека нощ”.

Премиерата на "Един момент" ще започне точно в 22:00ч. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 7 лева. На място и в деня на концерта билетите ще струват 8 лева.

Редактор: Боряна Крсътева

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com