Памела Андерсън дължи 370 000 долара на данъчните

13688
Памела Андерсън дължи 370 000 долара на данъчните

Актрисата Памела Андерсън, която тази есен влезе за три дни в къщата на българския Вип Брадър, дължи 370 000 долара на данъчните власти. Срещу огнената блондинка са заведени два иска от американските федерални служби, които й наредиха да плати незабавно данъците си за 2011 г.

Първият иск е заведен от Данъчната служба на САЩ (IRS) и според него Памела дължи 259 395,75 долара заради неплатени данъци през 2011 г., а щатът Калифорния също твърди, че сексбомбата дължи 112 118,90 долара, съобщава сайтът TMZ.

Памела, която участва в шоуто "Денсинг Старс", но беше елиминирана още в първия кръг и преди е имала проблеми с данъчните. През 2009 г. срещу нея беше заведен иск за цели 1,7 милиона долара. Тя дори беше включена в черния списък на "500-те некоректни данъкоплатци" в Калифорния.

След краткото й присъствие в "Денсинг Старс" 45-годишната звезда подписала договор за участие в британското шоу "Денсинг он айс" с надеждата да победи и да спечели паричната награда.

"Памела ще внесе малко холивудски блясък в шоуто, от който всички ние ще се нуждаем през зимата. За нея не е ново изживяване да танцува пред зрители след участията й в Америка", съобщи преди време запознат източник.

Памела помага на китовете

Памела Андерсън, която е известна защитничка на правата на животните, този път ще спасява китове. Блондинката се включи в кампанията з...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес